Totalkredit A/S

Totalkredit A/S,

Midtsjælland
08-12-2021

Vurderingsspecialist til Fælles Vurdering i Totalkredit

Kontakt

Totalkredit A/S

Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
02-01-2022
Kviknummer:
LJA-83069734
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du bosiddende på Midtsjælland og brænder du for vurdering af ejendomme? Er du fleksibel, udadvendt og vil du være med til at give kunderne i Totalkredit-samarbejdet en god oplevelse? Så er du måske vores nye kollega.

 

Dit kommende job

Du vil blive en del af en ny kvalitetsenhed i Fælles Vurdering, der foretager kvalitetsopfølgning på både samarbejdende mæglere og egne vurderingsspecialister i hele landet. I Fælles Vurdering er det vigtigt for os at have fokus på vores leverancer, at sikre den gode kundeoplevelse og at sikre det gode samarbejde med samarbejdspartnerne i pengeinstitutterne og mæglere.

 

Dine ansvarsområder

Du kommer selvstændigt til at foretage vurderinger og værdiansættelser af mange forskellige typer private ejendomme. Samtidig har du gode muligheder for selvstændigt at planlægge din hverdag, og det er vigtigt, at du formår at løse de enkelte opgaver på egen hånd. Vurderingsopgaverne kræver stærk troværdighed, en struktureret og serviceorienteret tilgang samt stor fleksibilitet. Du kommer til at være i kontakt med vores kunder og mange interessenter herunder alle pengeinstitutter i Totalkredit-samarbejdet og mæglere.

 

Din erfaring

Vi forestiller os, at du har en baggrund, hvor ejendomme, økonomi, kvalitetsbevisthed og kundedialog er kombineret. Du er formentlig ejendomsmægler eller kommer med en finansiel baggrund. Du har et stærkt personligt drive og trives i en travl og kompleks hverdag, hvor kunder og interessenter forventer en god service og en stor portion effektivitet. Dialogen og kundeoplevelsen er afgørende, og du bruger dem begge aktivt til at gøre en mærkbar forskel ved hver kontakt. Det er vigtigt, at du er en god holdspiller, der vægter højt humør og et bredt samarbejde på tværs i Totalkredit-samarbejdet højt. Ligeledes er du initiativrig af natur, da det forventes, at alle bidrager med konkrete forslag og adfærd, der gør os en lille smule bedre i morgen end i dag.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et dynamisk team af dygtige medarbejdere. Vi er en fagligt stærk, ambitiøs og engageret afdeling præget af en professionel, travl og positiv stemning. Det er vigtigt for os, at vi hver især tager ansvar, er proaktive og meget fleksible i håndteringen af de opgaver, der kommer. Der er en god stemning i vores team med stort fokus på trivsel - vi glæder os til at tage imod vores nye kollega.

 

Vi arbejder målrettet på at udvikle vores enhed bredt, men også i dybden, via specialiseringer og løbende procesforbedringer. Herigennem skaber vi et fælles fagligt miljø med basis for både den individuelle og enhedens udvikling. Det er et krav, at du har kørekort og har egen bil til rådighed.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Mikkel S.L. Krogsfeldt på 29 20 25 92 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på 44 55 18 43.

 

Om Totalkredit

Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet.

 

Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er som noget helt særligt ejet af en forening, og med et udlån på mere end 800 mia. kr. er Totalkredit landets største långiver. Det medfører et særligt ansvar for at drive en forretning, der bidrager til langsigtet, stabil og bæredygtig udvikling til gavn for kunderne og for samfundet. Samfundsansvar er derfor en integreret del af vores værdigrundlag, strategi og kerneforretning og omfatter daglige handlinger og holdninger i hele organisationen. Du kan læse mere om Totalkredit på totalkredit.dk.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

02-01-2022


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler