Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Glostrup
15-09-2022

UX Specialist

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2022
Udløber:
02-10-2022
Kviknummer:
LJA-84033330
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du et godt blik for kundernes digitale adfærd, og hvad der skal til at skabe en digital empatisk oplevelse? Er det dig der kvalificerer de rette brugerindsigter og hermed viser vejen for en god digital oplevelse i AL?

 

Arbejdernes Landsbank har for 13. år i træk vundet prisen som Danskernes Foretrukne Bank, og det er centralt for banken, at kunderne oplever os som nærværende og empatisk. Samtidigt forventer vores kunder flere digitale og teknologiske muligheder, og derfor søger vi en UX Specialist, der sammen med sine kollegaer i afdelingen Digitale kanaler & Innovation kan sikre, at vi lykkes med at blive en digital empatisk bank. I samarbejde med dine kollegaer får du ansvar for at udvikle Arbejdernes Landsbanks digitale værditilbud i overensstemmelse med vores vision om flere og mere tilfredse kunder.

 

Rollen som UX Specialist

Vi stræber efter at løfte UX-kompetencerne i afdelingen Digitale Kanaler og Innovation til nye højder, og styrke UX-modenheden på tværs af Arbejdernes Landsbank. Vi forestiller os, at du gør en dyd ud af at skabe gnidningsfrie kundeoplevelser, og finder det centralt at disse går på tværs af kundernes digitale kanaler. En god brugeroplevelse er forudsætning for en digital empatisk bank, hvilket er dit mål sammen med teamet. Du er ansvarlig for kortlægning af kunderejser med udgangspunkt i research og opdatere teamet på seneste UX trends, herunder design og funktionaliteter. Du samarbejder med teamet og leverandører omkring indsamling af brugerindsigter og stiller funktionelle, æstetiske og brugercentrerede krav til de opgaver, der udføres. Vi er en uformel, flad organisation og sammen med teamet, vurderer vi, hvilke UX-opgaver der er kritiske for banken og vores kunder.

 

Bankens digitale løsninger udvikles dels i samarbejde med BEC, dels i samarbejde med Fintechs og dels gennem egen udvikling. Du vil derfor både samarbejde med kollegaer i Arbejdernes Landsbank og leverandører, partnere og bureauer.

 

Dine opgaver

Du vil med UX-ansvaret blandt andet fokusere på:

 

 • Overvågning af UX-trends, kundernes digitale præferencer og teknologiske muligheder
 • Samarbejde med teamet og leverandører omkring UX research og usability testing opgaver
 • Kortlægge kunderejser inkl. digitale barrierer og præferencer med udgangspunkt i research
 • Udarbejdelse af wireframes og prototyper i Figma med fokus på vores målgrupper og den gode digitale brugeroplevelse
 • Det er en fordel hvis du har arbejdet med brugervenlig copy til digitale tjenester


Din profil

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og mindst 3 års erfaring med UX-udvikling af web og mobile apps - gerne fra den finansielle sektor. Derudover forventer vi, at du:

 

 • Evner at tænke ud fra kundens perspektiv. Det betyder at gøre det komplicerede enkelt
 • Er nytænkende, kreativ, handlekraftig og resultatorienteret
 • Har erfaring med digitale og agile metoder til at understøtte designprocesser, inddrage kunderne aktivt i udvikling, lave brugertest og spørgeundersøgelser
 • Har du konkret designerfaring og kan producere design elementer, vil det være en fordel
 • Har god digital forståelse, med et godt blik for digitalisering generelt, kundernes digitale behov, de teknologiske tendenser og for nødvendighed og mulighederne i brugen af data
 • Du ser styrken i et stærkt samarbejde på tværs af mange enheder/partnere


Bliv en del af vores nyoprettede afdeling Digitale kanaler og innovation

Vi er en nyoprettet afdeling med store ambitioner. Vi har høje mål for Arbejdernes Landsbanks digitale oplevelser og for vores team. Vi fokuserer altid på kunden og arbejder tæt sammen i teamet og som en integreret del af bankens afdeling Forretningsudvikling.

 

Vi har fast base i Glostrup kun 5 min. gang fra Glostrup Station på Banegårdsvej 9. Vi afholder dog projektdage, workshops mv. på flere af bankens lokationer i København, hvorfor du skal være fleksibel ift. lokation.

 

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som Åbenhed, Ordentlighed, Forretningsansvar og Fællesskab er i fokus. Vi er kundernes foretrukne bank og har sektorens højeste medarbejderengagement. 

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 2. oktober

Vi inviterer kandidater til samtaler løbene og hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at sende en mail til Chef for Digitale Kanaler & Innovation, Christian Holm Nielsen: chhn@al-bank.dk

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler