Nykredit,

Aalborg
07-12-2023

Systemforvalter til Team Finance, Nykredit Digital Change and IT

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-12-2023
Udløber:
21-01-2024
Kviknummer:
LJA-85158464
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du drive, rigtig gode samarbejdsevner, er udadvendt og er teknisk velfunderet samt struktureret? Vil du arbejde med forvaltning og daglig styring af økonomisystemer?

Vi udvider nøgleteamet, der arbejder med Nykredits væsentligste finansapplikationer. Hos os vil du få en spændende hverdag hvor dine primære opgaver bliver at være forvalter af vores omfangsrige og komplekse finanssystemer.

Du tager ansvar og har overblik
Du bliver ansat i det team der har det daglige ansvar for de systemer der understøtter Nykredits regnskabs- og rapporteringsprocesser.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

  • stå for den daglige drift af systemerne samt opfølgning på driftshændelser og brugerhenvendelser
  • have teknisk/installationsmæssigt kendskab til vores systemområder
  • sørge for styring og løsning af relevante opgaver
  • deltage i projekter inden for systemområderne både med interne og eksterne leverancer.

Du skal have kontakt til og koordinere med JN Data og NNIT - vore serviceleverandører på driftssiden. Du kommer til at bidrage aktivt i udviklingsprojekter ligesom du kommer til at bidrage til vores løbende udvikling ved bl.a. at identificere behov for løsninger og procesforbedringer samt deltage i implementering af løsningerne.

Du har lyst til at arbejde med systemer
Måske har du kendskab til et eller flere af følgende: Microsoft D365, Azure, Windows Server, Linux, 3270 Mainframe, batchdrift, forskellige databasetyper (DB2/ORACLE), SQL, ETL-værktøjer (f.eks. Informatica), OneStream, roller og tilladelser i D365. Du må meget gerne være dygtig til integrationer.

Der kan være mange indgange til denne stilling. Du har fx kendskab til et eller flere af de nævnte systemer eller sidder i en lignende rolle i dag. Du kan også komme uden konkret erfaring fra de nævnte løsninger. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, du kan have en uddannelse som IT-Teknolog, IT-Supporter, ingeniør, datamatiker e.l.

Vigtigst er at du evner at sætte dig ind i og forstå hvordan komplekse systemer fungerer sammen med de tilhørende forretningsprocesser. Det vil være en fordel hvis du har viden og/eller erfaring med komplekse systemer i den finansielle sektor eller fra en driftsorganisation.

Resultatorienteret og serviceminded teammedlem
Du har som person en pragmatisk og struktureret tilgang til løsninger, og det motiverer dig at udføre dine opgaver. Du er god til at sætte dig ind i komplicerede problemstillinger og du trives i en rolle med mange kontaktflader internt og eksternt. Derudover er du stabil, og har begge ben på jorden.

Vi forventer at du:

  • formår at kommunikere effektivt med mange forskellige interessenter internt og eksternt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • trives med et tæt samarbejde på tværs af organisationen
  • formår at skabe overblik over forretningens processer
  • bevarer overblikket selvom der er mange bolde i luften
  • trives i at løse rutineopgaver såvel som at gennemskue udfordrende og komplekse problemstillinger
  • er udadvendt, kvalitets- og serviceorienteret, udviser et stort engagement og har gode samarbejdsevner.

Du får i teamet indflydelse på, hvordan opgaver skal løses og hvordan man sikrer minimal vedligeholdelse af løsninger fremover. På sigt skal du indgå i vores daglige driftvagt i almindelig arbejdstid.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte seniorspecialist Martin Leparde Møller på tlf. 42 22 64 70, seniorprojektleder Sigrun Mønnike-Hald på tlf. 28 71 69 33 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler