Nykredit

Nykredit,

København
23-11-2021

Studentermedhjælper til Virksomhedsanalyse i København

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
23-11-2021
Udløber:
02-12-2021
Kviknummer:
LJA-82990385
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du interesse for andelsboligforeninger og flair for regnskab? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Dit kommende job

Din primære arbejdsopgave er at arbejde med registrering af oplysninger på andelsboligforeninger, når en privatkunde ansøger om at belåne sin andelsbolig i Nykredit. Det bliver din opgave at indtaste andelsboligforeningernes regnskabstal i vores systemer, læse generalforsamlingsreferater og vedtægter og kunne uddrage væsentlige oplysninger til registrering og beregning i vores systemer. Du får indblik i kreditprocesserne i en bank og er med til at sikre, at Nykredit foretager en korrekt kreditvurdering og rådgivning af kunderne.

Har du flair for regnskab, kan du senere komme til at arbejde med behandling af regnskaber til kreditvurdering af Nykredits erhvervskunder. Din udvikling afhænger af din egen indsats, men vi hjælper dig med oplæring fra både erfarne studentermedhjælpere og vores analytikere.          

Din erfaring

Du er i gang med HA-almen eller tilsvarende, og du har gode IT-kundskaber, specielt inden for Office-pakken. Vi forventer, at du er detaljeorienteret og arbejder struktureret, idet det er meget vigtigt, at opgaverne løses korrekt hver gang. Dit arbejde har indflydelse på, hvor stort et lån kunden kan tage i andelsboligen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de andre studentermedhjælpere i afdelingen, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Du er løbende i dialog med vores kolleger på rådgivningscentrene, og vi forventer derfor, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Vi sætter pris på godt humør og en fleksibel indstilling. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Din nye arbejdsplads

Virksomhedsanalyse er en afdeling i Kredit, der udover at lave registreringer på andelsboligforeninger har ansvar for rating af Nykredits erhvervskunder. Virksomhedsanalyse har desuden ansvaret for at udføre komplekse regnskabsanalyser på større erhvervs- og landbrugskunder. Vi er et uformelt, ungt og velfungerende team i et stærkt fagligt miljø. Vi har stor fokus på sparring samt faglig og personlig udvikling. Udover de relationer som dine arbejdsopgaver automatisk giver dig, bliver du en del af Nykredits studenternetværk på ca. 550 studerende.     

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef  Brian Thorngaard Christensen på 44 55 23 85.

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi ser frem til at modtage CV, ansøgning og eksamenskarakterer snarest muligt.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler