Totalkredit A/S

Totalkredit A/S,

København
16-11-2021

Studentermedhjælper til Styring & Rapportering i Totalkredit

Kontakt

Totalkredit A/S

Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
05-12-2021
Kviknummer:
LJA-82962527
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ønsker du et studiejob med varierende arbejdsopgaver og et stort ansvar, og har du interesse for at arbejde med tal og dataanalyse? Så bliv en del af Styring & Rapportering i Totalkredit, som laver værdiskabende rapportering til de 45 pengeinstitutter, vi samarbejder med.    

Analyse, data og rapportering

Som studentermedhjælper i Styring & Rapportering får du dine egne faste opgaver, hvor du bliver ansvarlig for at validere og udsende rapporter samt vedligeholde vores datagrundlag. Derudover vil der være varierende ad hoc- og analyseopgaver, som enten løses på egen hånd eller i samarbejde med erfarne analytikere. I takt med din udvikling vil dine analyseopgaver løbende blive mere komplekse og selvstændige.

Talstærk med gode IT-kompetencer

Du er glad for tal og er derfor studerende på en økonomisk uddannelse som fx polit. eller cand.merc.fir. Du er formentlig i gang med bachelordelen, hvor du minimum har bestået første år med gode resultater. Du har interesse for arbejdet med tal og dataanalyse og har derfor interesse for værktøjer som SAS, Excel, Tableau og Power BI. Derudover har du gode IT-kundskaber, eksempelvis i forhold til VBA og SQL.

Selvstændig, ansvarsbevidst og med højt serviceniveau

Du er en selvstændig holdspiller, der ønsker at bidrage til, at Styring & Rapportering understøtter pengeinstitutter, kolleger og Totalkredits ledelse med data og analyse - dette med et højt serviceniveau og en ære i at levere korrekte analyser. Du er struktureret, har en analytisk tankegang og tager ansvar for at dine opgaver bliver løst. Du kan ikke nødvendigvis alt fra dag ét, men du er nysgerrig, tager ansvar for egen læring og ønsker et udviklende studiejob med mulighed for at lære af erfarne kolleger.

Du er fleksibel og villig til at tilpasse dine arbejdsdage, så det passer til afdelingens drift samt yde lidt ekstra i travle perioder. Til gengæld har du mulighed for selv at tilrettelægge din tid, ligesom vi tager hensyn til eksamensperioder samt giver mulighed for at du kan arbejde ekstra, når du har ferie fra dit studie. Arbejdstiden er gennemsnitligt ca. 15 timer om ugen.

Din nye arbejdsplads

Totalkredit er en del af Nykredit-koncernen. Totalkredit formidler realkreditlån til danske boligejere gennem 45 banker, sparekasser og andelskasser, og med et udlån omkring 850 mia. kr. er vi Danmarks største udbyder af realkreditlån til ejerboliger. Du bliver en del af Styring & Rapportering, hvor vi pt. er 17 kolleger. Du bliver én af tre studentermedarbejdere i et team med både yngre og erfarne kollegaer, som brænder for data og analyse. Vi arbejder selvstændigt, sparer med hinanden og samarbejder om at skabe forretningsværdi med data - alt sammen i god stemning og med godt humør.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Magnus Persson på 20 84 98 55.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Om Totalkredit

Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet.

Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er som noget helt særligt ejet af en forening, og med et udlån på mere end 800 mia. kr. er Totalkredit landets største långiver. Det medfører et særligt ansvar for at drive en forretning, der bidrager til langsigtet, stabil og bæredygtig udvikling til gavn for kunderne og for samfundet. Samfundsansvar er derfor en integreret del af vores værdigrundlag, strategi og kerneforretning og omfatter daglige handlinger og holdninger i hele organisationen. Du kan læse mere om Totalkredit på www.totalkredit.dk.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler