Nykredit

Nykredit,

København
22-11-2022

Studentermedhjælper til regnskabsanalyse i Virksomhedsanalyse

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
22-11-2022
Udløber:
07-12-2022
Kviknummer:
LJA-84272959
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du interesse for regnskabsanalyse, og kunne du tænke dig at få et godt springbræt til din videre karriere? Så er det måske dig, vi leder efter.  

Dit kommende job
Dine arbejdsopgaver inkluderer i første omgang oprettelse af sager, kontrol af materiale, reformulering af regnskaber og udarbejdelse af grupperegnskaber. Senere kan analyser på mindre og mellemstore virksomheder også indgå i viften af opgaver. Din udvikling afhænger af din begejstring for regnskab, og vi hjælper dig med oplæring sammen med både erfarne studentermedhjælpere og vores analytikere.

Din erfaring
Du er ved at færdiggøre din HA-almen og vil herefter påbegynde din cand.merc- kandidatuddannelse. I dit studie indgår regnskabsfag. Du har gode IT-kundskaber - specielt inden for Office-pakken. Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, arbejder struktureret og kan videreformidle løsninger på en forståelig måde, så vi sammen kan skabe de bedste resultater for Nykredit.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de andre studentermedhjælpere, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Du er løbende i dialog med vores kunder og kolleger på centrene, og vi forventer derfor, at du er i stand til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på en sympatisk måde. Vi sætter pris på godt humør og en fleksibel indstilling. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Din nye arbejdsplads
Virksomhedsanalyse er en afdeling i Kredit, der bl.a. har ansvaret for rating af Nykredits kunder. Virksomhedsanalyse har desuden ansvaret for at udføre komplekse virksomhedsanalyser på større erhvervs- og landbrugskunder. Analyserne indgår i kreditvurderingen og har derfor en kreditrisikomæssig vinkel.

Vi er et uformelt, ungt og velfungerende team i et stærkt fagligt miljø. Vi har meget fokus på sparring samt faglig og personlig udvikling. Ud over de relationer som dine arbejdsopgaver automatisk giver dig, bliver du en del af Nykredits studenternetværk på ca. 550 studerende.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Brian Christensen på tlf. 44 55 23 85.

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi ser frem til at modtage CV, ansøgning og eksamenskarakterer snarest muligt.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler