Nykredit

Nykredit,

København
15-08-2022

Studentermedhjælper til Reconciliation i Wealth Development

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
15-08-2022
Udløber:
29-08-2022
Kviknummer:
LJA-83932805
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor vi har ansvaret for Nykredits mest formuende kunder? Elsker du udfordringer og trives du med konstant udvikling? Tør du befinde dig i maven af forretningen og til tider også i orkanens øje? Så er der mulighed for et rigtigt godt springbræt til din videre karriere hos os i Wealth Development!

Din nye stilling
Du kommer til at blive en del af teamet Reconciliation, hvor dit primære fokusområde via samarbejde med interne interessenter, depotbanker, kunder og investeringsrådgiver er at løse driftsmæssige og administrative opgaver i tæt samarbejde med vores interne samarbejdsparter i Wealth Management og resten af Nykredit.

Desuden arbejder vi løbende på at forbedre processer og arbejdsgange og lægger derfor stor vægt på, at du evner at bidrage aktivt til optimeringsprocessen. Der vil være en stor bredde i opgavernes art, og du vil i samarbejde med de andre studenter i Reconciliation have indflydelse på tilrettelæggelse og udførsel af opgaverne.

Dine kompetencer
Du er i din bachelor uddannelse, hvor du herefter følger en kandidat måske med fokus på økonomi eller andre finansielle fag. Du arbejder med sans for kvalitet, er faglig stærk, kan overskue helheden, samtidig med, at du også overholder daglige deadlines.

Du kommer til at få en bred kontaktflade, så gode samarbejdsevner og en positiv indstilling er afgørende for din succes.

Men lige så vigtigt for os er det, at du har den rigtige tilgang til tingene i det daglige, hvor du:

  • skaber netværk - indgyder til kollegaskab og samarbejde både i dagligdagen og i fredagsbaren
  • stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor vi gør som vi gør, og går i løsningsmode sammen med dine kolleger
  • tænker som Pippi Langstrømpe. Melder dig på banen - selvom du ikke har fuldt kendskab til opgaven
  • på egen hånd opsøger viden om emner - bare fordi du gerne vil vide mere
  • har is i maven og ikke er bange for at handle hurtigt og velovervejet
  • er klar til at løse store som små opgaver.

På kompetencesiden ser vi gerne følgende: Interesse for investeringer, flair for tal og IT, kunne se sammenhænge og optimere, have drive, holdånd, være initiativrig, udvise høj energi og være samarbejdende.

Vi forventer, at du vil være med til dagligt at flytte Wealth Development til et endnu bedre sted for kunderne, samarbejdsparterne og kollegerne.

Din nye arbejdsplads
Reconciliation er en operationelle enhed under Wealth Development, der understøtter investering på tværs i Nykredit. Vi arbejder bl.a. tæt sammen med Asset Management, Markets, Portefølje Administration og Nykredit Realkredit, og så dækker vi hele værdikæden fra onboarding af kunder over reconciliation til reporting og controlling. Vi har desuden et tæt samarbejde med kunder, kapitalforvaltere i hele verden, mange depotbanker og andre eksterne samarbejdsparter.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med mulighed for ekstra timer i ferieperioder. Vi forventer generelt, at du er fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder.  Du vil i samarbejde med vores andre studerende skulle koordinere jeres arbejdstid indbyrdes.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of Reconciliation Trine Boll Faurbye på tlf. 44 55 86 41.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler