Nykredit

Nykredit,

København
23-11-2021

Studentermedhjælper til Procurement & Facility Management

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
23-11-2021
Udløber:
02-12-2021
Kviknummer:
LJA-82990388
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være en del af vores studenterteam og levere professionel service på højt niveau i Nykredits tre receptioner?

Dit kommende job

Stillingen som studentermedhjælper i Procurement & Facility Management (PFM) bærer præg af afvekslende opgaver. Derfor har vi brug for dig, der er serviceminded og god til at have mange bolde i luften. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • ind- og udcheckning af gæster i vores tre receptioner på Kalvebod Brygge

  • besvarelser på gæstehenvendelser på telefon og mail

  • vedligeholdelse af procedurer og arbejdsgange

  • opretholde og videreudvikle vores høje serviceniveau for kunder, gæster og kolleger

  • skabe tryghed, tillid og gode oplevelser hver gang

  • bistå ved planlægning af arrangementer & interne events

  • planlægning og igangsætning af serviceopgaver sammen med Nykredit Service

  • ad hoc-opgaver inden for alle områder af serviceleverancerne.

 

Serviceminded med flair for at give det lille extra

Det er en klar fordel, at du har erfaring med at yde service på højt niveau og eventuelt har en baggrund fra hotelbranchen.

Du er fleksibel, mødestabil og kan fungere i et miljø, hvor der er travlhed og en afvekslende hverdag. Derudover besidder du gode kommunikative egenskaber både skriftligt og mundtligt, da du både kommer til at have kontakt med Nykredits interne og eksterne samarbejdspartnere samt gæster fra hele verden.

Du kommer til at arbejde med flere forskellige digitale platforme såsom vedligeholdelsessystemet Main Manager og Office-pakken heraf bl.a. Excel, Outlook og Sharepoint.

Du er studerende og gerne med et par år tilbage på studiet, da vi gerne ser en længerevarende ansættelse.

Din nye arbejdsplads

I PFM har vi til formål at give de bedst mulige fysiske rammer og service til vores kunder og kolleger i hele landet, samtidig med at vi leverer et væsentligt bidrag til reduktionen af koncernens omkostninger. PFM holder til i Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København V, og du bliver en del af det team, der servicerer vores tre hovedsædereceptioner.

Din ugentlige arbejdstid er 12-15 timer fordelt på 2-3 dage inden for almindelig kontortid. Der tages hensyn til eksamener og ferie.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Miki Mølgaard på 44 55 17 00 eller servicemedarbejder Janne Veik 44 55 16 00.

Vi indkalder løbende til samtaler og ser gerne, at ansættelse sker hurtigst muligt.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler