Nykredit

Nykredit,

Høje-Taastrup
07-12-2021

Studentermedhjælper til Outbound

Kontakt

Nykredit

Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-12-2021
Udløber:
16-12-2021
Kviknummer:
LJA-83065254
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du proaktiv og serviceminded af natur? Og evner du at bevare overblikket i en travl hverdag? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor der er stor aktivitet og daglige opfølgninger på resultater, så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere i Nykredit.

 

Din nye arbejdsplads

I Nykredit er vi mere end 3.500 medarbejdere. Med ca. 500 studerende ansat er vi en stor arbejdsplads for andre ambitiøse unge - der måske ligesom dig -  ønsker at starte karrieren i Nykredit. Vi lægger stor vægt på personlig- og faglig udvikling hos vores medarbejdere. Du får indblik i, hvordan det er at arbejde i en stor koncern, samtidig med at du opnår bred viden inden for primært forsikring.

 

Din person

Som studentermedhjælper i Outbound skal du håndtere gode og professionelle kundesamtaler over telefonen, hvor kundeoplevelsen sættes særligt højt. Helt konkret betyder det, at vi forventer, at du:

 

  • trives med at møde kunden i telefonen og er smilende både i stemmen og som person

  • trives godt i en performancekultur og tager ansvar for at nå dine egne såvel som teamets mål

  • yder den bedste service - også når du møder modgang

  • er disciplineret, kan arbejde selvstændigt og opsøger naturligt ansvar og udvikling

  • er komfortabel med at spørge ind til kundernes øvrige behov, så vi kan bidrage til kundernes finansielle tryghed.

 

Du udviser engagement og har lyst til at være en del af et salgsorienteret miljø

Du skal have lyst til at arbejde i et travlt og dynamisk miljø, hvor vi har direkte kontakt til Nykredits kunder. Vi lægger vægt på troværdighed, gode kommunikative evner og indlevelse i dine opgaver. Som studentermedhjælper vil du opleve et sundt konkurrencepræget miljø og en hverdag, hvor det er afgørende, at du yder dit optimale og bestræber dig på at blive den bedste. Vi har en forventning om, at dit ambitionsniveau er højt med klare mål for dine præstationer og den kvalitet, du leverer i dit arbejde.

 

Du har derfor et fleksibelt mindset, der udstråler gåpåmod. Desuden er du ivrig for at vise vedholdende gode resultater målt på antal bookede møder. Du er yderst komfortabel med at tale med - og række ud til kunder og har gerne erfaring med dette fra en tidligere stilling.

 

En del af et nyoprettet team

I din dagligdag bliver du en del af et nyoprettet team bestående af 10 fastansatte og 12 andre studentermedhjælpere, der alle i gang med en videregående uddannelse. Som udgangspunkt arbejder du 15 timer om ugen.

 

Der vil blive mulighed for at arbejde både i dagtimer og i aftenvagter, således at det efter aftale med din nærmeste leder passer ind i dit studieskema såvel som i teamets vagtplan.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundechef Line I. Poulsen på 31 25 09 10.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Høje-Taastrup

 

Ansøgningsfrist

16-12-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler