Nykredit

Nykredit,

København
29-07-2022

Studentermedhjælper til Multi Asset Solutions & Convertibles

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
29-07-2022
Udløber:
21-08-2022
Kviknummer:
LJA-83876988
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger du et spændende og udfordrende studiejob, hvor du kommer helt tæt på Nykredits investeringsunivers? Er du struktureret af natur og evner at bevare overblikket i en travl hverdag, hvor din hjælp altid er efterspurgt? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes det er naturligt at bidrage med. I Nykredit er vi mere en 3.500 medarbejdere. Med ca. 500 studerende ansat er vi en stor arbejdsplads for andre ambitiøse unge, der ønsker at starte karrieren i Nykredit. Udviklingsmulighederne er mange - jo mere ansvar du viser, at du kan påtage dig, jo mere ansvar får du.

Investment Management
Dit kommende team Multi Asset Solution & Convertibles er en del af Investment Management, som er forankret i forretningsområdet Asset Management. Du bliver en del af en afdeling, hvor vi hver især er yderst specialiseret i forvaltning af enten obligationer, kreditobligationer, aktier eller blandede porteføljer. Vi er blandt Danmarks førende kapitalforvaltere og arbejder målrettet for at opfylde vores kunders behov med en bæredygtig og samfundsansvarlig tilgang.

Bring dine kompetencer i spil
I Multi Asset Solutions bliver du en del af et team på syv ud over dig selv, der til dagligt blandt andet har ansvaret for forvaltningen af multi asset-porteføljer for omkring 200 mia DKK i Nykredit Asset Management. Vi brænder for at sammensætte porteføljer, der leverer konkurrencedygtige risikojusterede afkast via strategisk og taktisk optimering samt aktiv forvaltning på et udvalg af aktivklasserne vi investerer i. Dit fokus vil især være på den løbende overvågning af de eksternt forvaltede aktiestrategier, som indgår i vores multi asset-porteføljer, men du kan også forvente at blive involveret i øvrige opgaver - afhængigt af interesser og kompetencer.

Dine primære arbejdsopgaver vil i udgangspunktet indebære at:

  • strukturere data og materiale på de eksterne strategier samt deltage i møder med vores eksterne forvaltere
  • udarbejde analyser af de eksterne forvalteres performance samt skriftlig kommunikation af budskaber
  • bidrage til den strategiske optimering af den samlede aktieeksponering på knap 100 mia DKK
  • på sigt deltage i øvrige opgaver hvor dine kompetencer kan sættes i spil.

Om dig
Du er på bachelordelen af din uddannelse med vægt på økonomi og/eller finansiering og har opnået pæne resultater indenfor især de kvantitative fag. Du er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt, og du er god til at strukturere og videreformidle dine løsninger. Samtidig værdsætter vi, at du er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst i løsningen af dine opgaver og, at du er detaljeorienteret, så du trives i rollen som garant for kvaliteten af det, vi leverer. Du sætter dig hurtigt ind i komplekse problemstillinger og kan i nogen grad selvstændigt prioritere dine opgaver i perioder med travlhed. Kendskab til programmering (især Python og SQL) er en fordel og vi forventer, at du løbende stræber efter at udvikle dine kompetencer og løsninger.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Vi tager naturligvis hensyn til dit studie og dine eksamener, men vi forventer samtidig, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Mads Hesselholt på tlf. 31 67 35 47.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler