Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
12-05-2022

Studentermedhjælper til Modelvalidering

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
12-05-2022
Udløber:
01-06-2022
Kviknummer:
LJA-83606067
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Vil du være med til at trykprøve de modeller, der er i maskinrummet i Nykredit? Så er jobbet som studentermedhjælper i Modelvalidering måske noget for dig.

Du får en unik chance for at få indblik i modellandskabet i en finansiel koncern
Stillingen som studentermedhjælper i Modelvalidering giver dig mulighed for at lære, hvordan en finansiel koncern kvalitetssikrer de modeller, der anvendes i driften. Du vil få et bredt indblik i de modeller, der anvendes til styring af finansielle risici hos Danmarks største udlåner. Derudover vil du komme til at arbejde med analyser vedr. specifikke modeller indenfor kreditrisiko, markedsrisiko og estimering af ejendomsværdier.

Du vil komme til at bidrage til vores valideringsaktiviteter
Når en finansiel virksomhed anvender modeller i sin drift, er der i mange tilfælde krav om, at disse modeller underkastes uafhængig validering. I de tilfælde, hvor reguleringen ikke stiller et direkte krav, er det ofte formålstjenstligt at gøre det alligevel for at kvalitetssikre modellerne.

I Modelvalidering under Risk & Conduct arbejder vi med at validere koncernens vigtigste modeller. Disse modeller spænder fra kreditrisikomodeller, der håndterer halvdelen af Danmarks realkreditlån over markedsrisikomodeller, der vedrører Nykredits egne investeringer til vores ejendomsværdimodel, der anvendes til fastsættelse af ejendomsværdier. Til disse valideringsaktiviteter hører også en mængde rapportering, hvor du vil have et stort ansvar i udarbejdelsen.

Herudover vil du være en vigtig del af vores arbejde med udarbejdelsen af valideringer og præsentationsmateriale, der formidler til diverse stakeholders, hvad status er på forskellige modelområder. Dette vil du konkret gøre ved at:

  • bistå analytikere ved analyser og udarbejdelse af formidlingsmateriale
  • forbedre og løbende modernisere rapporteringen af analysernes resultater
  • forbedre og effektivisere vores tilbagevendende opgaver gennem automatisering. 

I takt med at du udvikler dine kompetencer, får du også løbende flere arbejdsopgaver og mere ansvar.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler