Nykredit

Nykredit,

København
23-09-2022

Studentermedhjælper til Kreditrapportering og Styring

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
23-09-2022
Udløber:
05-10-2022
Kviknummer:
LJA-84058100
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du omhyggelig, struktureret og analytisk stærk? Og er du herudover nysgerrig efter at lære den finansielle sektor at kende indefra? I Kreditrapportering og Styring leder vi efter en studentermedhjælper, der kan være med til at sikre en høj kvalitet i opgaveløsningen.

Dit kommende job
Kreditrapportering og Styring er en central enhed, der blandt andet har ansvar for styring og rapportering af Nykredits kreditrisiko på porteføljeniveau. Det sker ved løbende rapportering af den aktuelle sammensætning og størrelse af kreditrisikoen. Rapporteringen tilgår Nykredits øverste ledelse og myndighederne.  Derudover foretages der løbende analyser, der indgår som koncernstrategiske oplæg ved tilpasning af kreditpolitikken. Konkret anvendes analyserne til eksempelvis justering af risikospredning på brancher.

Dine ansvarsområder 
Dine arbejdsopgaver vil omfatte at:

  • databearbejde i SAS og tabeller i Excel og Power BI til brug for branche- og kreditanalyser
  • deltage i udarbejdelsen af den løbende rapportering
  • være ansvarlig for dataleverancer af KPI mål
  • bistå med udarbejdelse af præsentationsmateriale i Power Point
  • være superbruger på værktøjer til datafangst- og analyse.

Din profil
Vi forestiller os, at du er godt i gang med andet eller tredje år på en videregående økonomisk uddannelse, hvor du har stiftet bekendtskab med finansielle problemstillinger. Du er kommunikativt og analytisk stærk, og det falder dig helt naturligt at tage ansvar for dine opgaver. Derudover har du stærke IT-kompetencer og har lyst til at fordybe dig i data. Du er vant til at arbejde med Office-pakken, særligt med fokus på Excel samt PowerPoint. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til SAS og Power BI, dog er dette ikke et krav.

Du er omhyggelig og tager ansvar for dine opgaver. Du får en stor berøringsflade internt i Nykredit, så det er vigtigt, at du også er udadvendt, serviceminded og har gode samarbejdsevner. Samtidig har du stort gå-på-mod og har lyst til at arbejde med mange forskelligartede opgaver.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et team på syv fuldtidsansatte medarbejdere og seks studentermedhjælpere. Du vil indgå fast i teamets dagligdag. Du vil få ansvar for faste driftsopgaver, men der vil også være rig mulighed for at deltage i løbende ad hoc opgaver.

Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen, og der er mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og ferier.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte analytiker Kathrine Sumborg Christensen på tlf. 44 55 16 24 eller underdirektør Hanne Råe Larsen på tlf. 44 55 46 17.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler