Nykredit

Nykredit,

Aalborg
07-12-2021

Studentermedhjælper til Kredit i Region Nord- og Midtjylland

Kontakt

Nykredit

John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-12-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83065255
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web,
Jura
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at udvide dine finansielle kundskaber i en spændende organisation? Og vil du være en del af et dynamisk team, der skal sikre kreditkvaliteten og lønsomheden af vores kunder?

 

Spændende og ansvarsfuldt studiejob i den finansielle sektor

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job i et dynamisk og uformelt miljø i kreditafdelingen. Du får gode muligheder for at præge dine egne arbejdsopgaver, og du kommer samtidig til at udnytte og udvikle din teoretiske viden fra dit studie og tilegne dig praktisk erfaring inden for den finansielle verden.

 

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 

  • dokumentkontrol af låne- og sikkerhedsdokumenter og registreringer samt sikring af datakvaliteten.

  • bistå kreditspecialisterne med det løbende arbejde

  • gennemføre opgaver til at understøtte ajourføringer af svage engagementer.

 

Ovenstående opgaver udføres i samarbejde med øvrige kolleger i teamet.

 

Flair for IT og gode kommunikative evner

Du har minimum to år tilbage af dit studie, hvor økonomi, finansiering, regnskab eller jura er i fokus.  Du har interesse for den finansielle verden og lyst til at udvide dit kendskab til særligt kreditområdet og Nykredits kreditpolitik. Desuden har du flair og interesse for IT. Derudover ser vi gerne, at du har gode kommunikative evner.

 

Struktureret med sans for detaljen

Som person er du initiativrig, åben og serviceminded. Du er struktureret, detaljeorienteret og systematisk i din arbejdsmetode og trives med arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med problemstillinger, der ofte er komplekse. Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner samt vilje og evne til at gøre en forskel. Vi forventer herudover, at du har en analytisk og logisk sans, som du aktivt bringer i spil i løsningen af opgaverne.

 

Din nye arbejdsplads

Vi et team på syv medarbejdere. Vi arbejder med kreditsparring og bevilling i vores erhvervs- og landbrugssegmenter på tværs af centrene i regionen - fra Herning i syd til Frederikshavn i nord. Ydermere har vi en væsentlig opgave i at sikre rettidig opfølgning og handling på vores svage engagementer.

 

Din arbejdstid vil være ca. 15 timer om ugen med betydelig fleksibilitet i eksamens- og projektperioder. Arbejdstiden kan aftales og tilrettelægges efter præference.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kreditchef Jeanette Bramsen på 25 37 34 18.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Aalborg

 

Ansøgningsfrist

14-12-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler