Nykredit

Nykredit,

København
16-11-2021

Studentermedhjælper til HR Operations

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
16-11-2021
Udløber:
29-11-2021
Kviknummer:
LJA-82962526
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank,
HR og personale
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du interesse for rapportering og bearbejdning samt analyse af data inden for HR? Og vil du udfordres på kodning i VBA og rapportering i Power BI og HR Operations?

Spændende og ansvarsfuldt studiejob med varierende arbejdsopgaver

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job i HR Operations, hvor vi rådgiver, analyserer og styrer processer i forbindelse med ansættelsesvilkår, lovgivning og aflønning af medarbejderne i Nykredit. Dine opgaver varierer, og du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt. Du kommer til at varetage både drift- og ad hoc-opgaver primært inden for bl.a.:

  • rapportering i Power BI

  • bearbejdning og analyse af data

  • kodning i VBA.

 

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du læser økonomi på universitetet eller CBS og er på studiets andet eller tredje år. Du har stor interesse for at arbejde med data, rapportering og analyser og har desuden et indgående kendskab til Power BI og Excel herunder VBA.

Du har sans for detaljer og stærke samarbejdsevner

Som person er du initiativrig og trives med mange opgaver. Du er fleksibel og god til at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded, ansvarsbevidst og har sans for detaljer. Derudover er det vigtigt, at du er selvstændig og tager ansvar for de opgaver, du bliver stillet overfor.

Den ugentlige arbejdstid vil være op til 15 timer pr. uge, og vi er selvfølgelig indstillet på fleksibilitet i eksamensperioder, ligesom vi forventer, at du er fleksibel i forhold til deadlines og lignende hos os.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af HR Operations, som er en del af People & Identity. Vi har til huse i København.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Erik Boskov Hansen på 30 49 18 90.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler