Nykredit

Nykredit,

København
17-08-2022

Studentermedhjælper til Fixed Income Research, Quant and Valuation i Nykredit Markets

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
17-08-2022
Udløber:
31-08-2022
Kviknummer:
LJA-83940541
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for data, obligationsanalyse, optioner og de finansielle markedet? Så er du måske vores nye kollega.

Dit kommende job
Fixed Income Research, Quant & Valuation i Nykredit Markets arbejder i krydsfeltet mellem institutionelle kunder, salg, Trading og vores modelbyggere i Quant-teamet.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • at udsende morgenrapporter og analyser med handelsideer i det danske obligationsmarked
  • at designe værktøjer baseret på Python og Excel til analyse af mulighederne i obligationsmarkedet
  • på lidt længere sigt at assistere obligationsanalytikerne med at udarbejde kundepræsentationer og analyser.

Dine kvalifikationer
Du er godt i gang med en videregående finansiel uddannelse, hvor du klarer dig rigtig godt. Du må meget gerne have snuset til Python. Men vigtigst af alt er, at du har stærke kvantitative kompetencer og kan omsætte teoretisk viden fra studiet til praktiske værktøjer.

Du er udadvendt, initiativrig og resultatorienteret
Du arbejder hårdt og trives i et hektisk miljø. Du ser samarbejde som en essentiel faktor for succes ikke mindst internt, hvor du får tætte samarbejdsrelationer med vores andre studentermedhjælpere, men også med Sales og Trading, som vi hjælper. Ud over de faste morgenrutiner varierer dine arbejdsopgaver og din dagligdag i Nykredit Markets, og to dage er sjældent ens. Det er derfor en stor fordel, hvis du formår at have et godt overblik og ser løsninger frem for forhindringer. Du er ansvarsbevidst og følger dine opgaver helt til dørs.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et større, velfungerende team med en stærk faglighed og et højt ambitionsniveau. Vi er p.t. 17 engagerede medarbejdere inkl. studentermedhjælpere med specialer inden for obligationsanalyse, finansieringsteori, matematisk modellering og programmering. Der er derfor rig mulighed for masser af læring. Ud over obligationsanalyse har vi ansvaret for Nykredits realkreditmodel og prisfastsættelsen i Nykredits handelssystemer. Vores kundesegment rækker langt ud over de danske grænser.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jacob Skinhøj på tlf. 21 55 23 95.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning med det samme.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler