Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

Aalborg
21-06-2022

Studentermedhjælper til Erhvervscenter Aalborg

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
21-06-2022
Udløber:
04-07-2022
Kviknummer:
LJA-83744987
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Vil du kickstarte din karriere, og interesserer du dig for den finansielle verden , så er du måske vores nye studentermedhjælper. Kunne du tænke dig et spændende og udfordrende studiejob, hvor du skal hjælpe vores erhvervsrådgivere, så er dette job lige noget for dig.  

Spændende og ansvarsfuldt studiejob i den finansielle sektor
Vi kan tilbyde dig et udfordrende job i et dynamisk og uformelt miljø i Erhvervscenter Aalborg. Du får hurtigt ansvar for egne opgaver og gode muligheder for at præge din egen arbejdsdag.

Du kommer til at tilegne dig praktisk erfaring inden for den finansielle verden og dagligdagen på et erhvervscenter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at:

  • arbejde med regnskaber fra vores erhvervskunder
  • hjælpe med hurtigt at få oprettet nye kunder
  • være i dialog med kunder for at indhente vigtige oplysninger
  • støtte rådgiverne i at oprette og ajourføre ejendomskunder.

Du vil få en grundig oplæring i opgaverne og vil altid have nogen at spørge om hjælp, hvad enten det er en erhvervsrådgiver eller en af de øvrige studerende, som sidder med samme opgaver.

Flair for tal og god regnskabsforståelse
Vi forestiller os, at du læser en økonomisk uddannelse på universitetet eller finansbachelor, og du minimum har to år tilbage af din uddannelse. Du har interesse for den finansielle verden og lyst til at udvide dit kendskab. Du har flair og interesse for tal og ved, hvordan et regnskab læses.

Struktureret med sans for detaljen
Som person er du ansvarlig, åben og serviceminded. Du arbejder struktureret, detaljeorienteret og systematisk. Du trives med arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med problemstillinger, der kan være komplekse. Du har gode samarbejdsevner samt vilje og lyst til at gøre en forskel. Vi forventer herudover, at du har en stærk analytisk og logisk sans.

Din nye arbejdsplads
Som en del af regionens studenterteam kommer du bl.a. til at udføre opgaver for erhvervsrådgiverne fra eget center, men også fra erhvervsrådgivere fra andre centre i regionen. Opgaverne vil afveksle i type og omfang og des mere erfaren du bliver, des flere typer opgaver vil du få ansvar for.

Arbejdstiden er min. 15 timer om ugen med betydelig fleksibilitet i eksamens- og projektperioder.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads eller virksomhed, er du velkommen til at kontakte storkundechef Martin Andersen på telefon 93 98 55 83 eller vores studenteransvarlige Mads Thomsen 53 27 86 05.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler