Nykredit

Nykredit,

København
16-08-2022

Studentermedhjælper med interesse for de finansielle markeder til Investments i Nykredit

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
16-08-2022
Udløber:
04-09-2022
Kviknummer:
LJA-83936348
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for de finansielle markeder og har du lyst til at arbejde i en afdeling, der forvalter næsten 100 mia. kr.? Kan du gabe over mange forskellige opgaver og har du et ønske om måske at skulle være porteføljemanager en dag? Så har vi dit næste job.

Dit kommende job
Investments har det overordnede ansvar for Nykredit-koncernens markedsrisikoprofil og forvaltningen af egenbeholdningens rente-, aktie-, kredit- og valutarisici. Vi er et team bestående af strateger, analytikere og porteføljemanagers. Et team med stor erfaring og høj faglighed, hvor det er det absolutte afkast, der tæller.

Dine ansvarsområder
Dine opgaver hos Investments vil spænde vidt og omfatte bl.a. udarbejdelse af løbende rapportering samt  hjælpe til udarbejdelse af præsentationer og analyser mv. til ledelsen. Du vil desuden skulle hjælpe til med det løbende arbejde med at optimere afkastet på den samlede portefølje, og endelig vil der være masser af ad-hoc opgaver, der vil spænde bredt. 

Din erfaring
Du studerer på en videregående økonomisk uddannelse, f.eks. cand.scient.oceon, cand.merc., cand.polit. eller lign. og har ca. 2 år tilbage af din uddannelse. 

Vi forventer, at du har interesse for den økonomiske udvikling og finansielle markeder, at du er serviceminded, og det er naturligt for dig at tage ansvar for dit arbejde og følge dine opgaver helt i mål. 

Desuden indeholder jobbet analyse af store datamængder, hvorfor kendskab til data science er en fordel samt erfaring med Python, R, SQL eller lign.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet.

Din nye arbejdsplads
Nykredit er Danmarks største udlåner med udlån på 1.400 mia. kr. og en egenkapital på ca. 90 mia. kr. I Investments har vi ansvaret for Nykredits markedsrisikoprofil. Miljøet i teamet er dynamisk og afspejler i høj grad udviklingen på de finansielle markeder. Så der er med andre ord dage, hvor aktivitetsniveauet er meget hektisk og dage med plads til mere refleksion.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte analytiker Mikkel Jacobsen på tlf. 51 28 39 11.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler