Nykredit

Nykredit,

København
07-12-2021

Studentermedhjælper med grafiske kompetencer til Brand Development & Design

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-12-2021
Udløber:
07-01-2022
Kviknummer:
LJA-83065257
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for godt design og flot grafisk arbejde? Vi har brug for dig, der kan hjælpe med at udvikle, designe og færdiggøre materialer til både interne og eksterne medier på både på print, video og digitalt kanaler.

 

Du får masser af designkilometer i benene, ny viden og kompetencer, når du bliver kastet ud i en række af de opgaver, vi tager os af Brand Development & Design. Der bliver både rugbrødsarbejdet, konceptuelt arbejde og eksekvering på til alle kanaler - alsidighed er et nøgleord.

 

Sammen med de øvrige seks faste, kreative kollegaer og to studentermedhjælpere bliver du en del af et stærkt team, der ikke bare er superdygtige, men også enormt søde, sjove og rare at være sammen med.

 

Nykredit er ejet af en forening, og vi tror på Forenet kan vi mere. Derfor vil du også opleve at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi passer på hinanden, sætter vores værdier højt og stræber efter at være bedst til kunder. Derfor er de ca. 3.500 medarbejdere i Nykredit både ambitiøse og målrettet, og samtidig fokuseret på at det skal være rart at gå på arbejde, hver dag.

 

Du vil blive en del af afdelingen Brand Development & Design i People & Identity, der er ansvarlig for at udvikle Nykredits hovedbrand og datterselskabsbrands. Vi arbejder for, at vores brands får størst mulig gennemslagskraft og opmærksomhed, samtidig med at vores brands altid står kniv skarpt og overholder vores brand guidelines. Vi udvikler og producerer langt det meste inhouse i teamet, men samarbejder også med både eksterne reklame- og designbureauer, produktionsselskaber og freelance eksperter.

 

Din profil

For at udfylde rollen, få mest ud af dit studiejob og være den største hjælp, skal du mestre grafiske værktøjer som InDesign, Photoshop og Illustrator, og har du erfaring med videoredigering i Premiere, After Effects eller lignende, er det et ekstra plus. Er du en passioneret studerende på KEA, AAU, ITU eller lignende, har du måske allerede den interesse og kompetence for grafisk arbejde, som stillingen kræver.

 

Du skal være kreativ, have sans for design og kommunikation, være detaljeorienteret og have styr på din grafiske værktøjskasse. Derudover er det afgørende, at du har gode samarbejdsevner, er ansvarsbevidst og kan overholde dine deadlines. Din udvikling sker gennem de opgaver, du får stillet, og de erfaringer, du gør dig. Derudover vil din udvikling også ske med løbende feedback fra teamet. Du bliver tilknyttet en fast makker, så du altid har én at sparre med, spørge til råds og læne dig op ad.

 

Din kommende arbejdsplads

Vi vil rigtig gerne have dig med på holdet i en længere periode, og da stillingen kun er åben for aktiv studerende, skal du som minimum have planer om at studere de kommende 2-3 år i hovedstadsområdet. Vores koncernsprog er dansk. Du skal forvente en arbejdstid på 12-15 timer ugentligt, og vi er selvfølgelig fleksible i forbindelse med eksamen, ferie og lignende.

 

Vi holder til på Kalvebod Brygge 1-3.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of Brand Development and Design Kasper Lynge på 21 32 57 59.

 

Upload eller henvis også gerne til portfolio eller projekter, du har udviklet helt eller delvist.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

07-01-2022


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler