Nykredit,

Aarhus
15-11-2023

Storkunderådgiver til Storkunder Midtjylland

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
15-11-2023
Udløber:
15-12-2023
Kviknummer:
LJA-85097585
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et motiveret team, hvor vi hele tiden stræber efter at fastholde og udbygge vores solide forretningsmomentum. Så er det dig, vi mangler. Vi søger en målrettet, udadvendt og opsøgende storkunderådgiver.

Dit kommende job
Som Danmarks eneste foreningsejede finansielle virksomhed, stræber vi i Nykredit efter at være Bedst til kunder og gøre en forskel for vores kunder, medarbejdere og samfund. Som storkunderådgiver skal du gøre alt for at give vores større erhvervskunder den bedst mulige strategiske rådgivning med det helt naturlige mål at skabe høj kundetilfredshed for både nuværende og kommende kunder.

Du får en vigtig rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje. Vi ønsker at fortsætte væksten i vores forretning med nye erhvervskunder. Det er derfor vigtigt, at du forstår og evner at udfordre kunderne strategisk, så vi møder dem i øjenhøjde, som den professionelle erhvervsbank, vi er.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • foretage opsøgende og udadvendte aktiviteter over for netværk og nye erhvervskunder
  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder i tæt samarbejde med vores assisterende storkunderådgivere
  • udfordre kunderne strategisk og dermed tilføre merværdi i samarbejdet med kunderne
  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden
  • skabe gode relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Bring dine færdigheder i spil
Du er finansielt uddannet på minimum HD-niveau og har erfaring med rådgivning af større erhvervskunder. Kundeporteføljerne indeholder handel, industri, service og liberalt erhverv. Evnen til at indgå i en strategisk dialog med flere brancher er en fordel, ligesom det er positivt, hvis du har relationer og netværk i Midtjylland.

Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din initiativtagende tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser til fordel for både kunden og Nykredit. Du ved, at samarbejde og netværk er væsentligt for at skabe fremskridt. Du trives med at deltage i netværk, kundearrangementer mv. og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer.

Din nye arbejdsplads
I Storkunder Midtjylland bliver du en del af en afdeling med 28 medarbejdere. Vi bor på Domkirkepladsen midt i Aarhus, som er et stort kompetencecenter med 90 medarbejdere fordelt i privatafdelingen, Private Banking, Private Banking Elite, regionskontoret, lokal kreditafdeling og den lokale erhvervsafdeling for Aarhus. Som en del af Storkunder Midtjylland kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive mødt med komplekse opgaver, og din erfaring udvikles gennem sparring med storkunderådgivere og specialister.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte storkundedirektør, Kathrine Vester Holm på tlf. 28 70 80 41 eller seniorrekrutteringspartner, Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43

Ansøgninger behandles løbende, hvorfor vi anbefaler at sende ansøgningen hurtigst muligt.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler