Nykredit

Nykredit,

København
03-12-2021

Storkunderådgiver til Storkunder København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83048945
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rådgivning, udadvendte aktiviteter, netværk og relationer er lige dig. Vil du være en del af et succesfuldt team og være med til at bringe det til nye højder? Så er det dig, vi mangler i vores team i Region København.

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være Bedst til kunder. Som storkunderådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe høj kundetilfredshed og lægge et positivt tryk i markedet. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje.

 

Vi ønsker at fortsætte væksten i vores forretning med nye erhvervskunder - primært inden for segmenterne handel, industri, service og liberalt erhverv. Det er derfor afgørende, at du forstår og evner at udfordre kunderne strategisk, så vi møder dem i øjenhøjde som en professionel erhvervsbank.

       

Dine ansvarsområder bliver at:

  • foretage opsøgende og udadvendte aktiviteter over for netværk og nye erhvervskunder

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder i tæt samarbejde med vores assisterende storkunderådgivere

  • udfordre kunderne strategisk og dermed tilføre merværdi i samarbejdet med kunderne

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden

  • skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet på minimum HD-niveau med flere års erfaring med rådgivning af erhvervskunder inden for bank. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bringe din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse i spil. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser til fordel for både kunden og Nykredit. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer. Du finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, som eksempelvis advokater og revisorer.

 

Din nye arbejdsplads

I Storkunder København bliver du en del af en afdeling med 26 medarbejdere, der holder til på Kalvebod Brygge 47. Det gør vi sammen med bl.a. Corporates & Institiutions og Kredit. Tillige har vi en god kantine, som er flot beliggende ud til havnen. Som en del af Storkunder København kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med andre storkunderådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få netop den karriere, du ønsker i Nykredit. 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte storkundedirektør Jens Kjeldgaard, 22 22 20 73, storkundechef Mads Ridder Storgaard, 40 22 39 05 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

14-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler