Totalkredit,

København
24-04-2024

Start din karriere som Graduate i Data & Indsigter i Totalkredit

Kontakt

Totalkredit

Praktisk information
Oprettet:
24-04-2024
Udløber:
26-05-2024
Kviknummer:
LJA-85450693
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du have gode muligheder for at gøre en forskel? Og ved du allerede nu, at du vil accelerere din karriere fra første dag? Som graduate i Data & indsigter skal du være med til at skabe indsigter og forretningsværdi med data, analyse og rapportering.

Vi garanterer dig den bedste start på din karriere 
I Nykredit bliver du del af et struktureret og velafprøvet graduateforløb. Graduateforløbet varer i 10 måneder, og du vil under hele forløbet være fast tilknyttet afdelingen Data og Indsigter i Totalkredit. Vi kan love dig, at vi prioriterer din udvikling og dine muligheder i et forløb, hvor vi har fokus på både forretningsforståelse og personlig udvikling. Og det gælder ikke kun under dit forløb, men også efter, når vi sammen med dig skaber din fremtidige karrierevej i Nykredit.

Sådan gør du en forskel som Graduate i Nykredit
Som Graduate tager du del i vores strategi og er med til at udvikle vores mål om at blive hele Danmarks foreningsejede og samfundsansvarlige finansielle virksomhed, der bidrager til et grønnere Danmark.

Som foreningsejet virksomhed har vi nogle særlige muligheder og en forpligtelse til at give tilbage til vores kunder og til samfundet. Og tænker du, at du vil være med til netop det, så er du indtil videre landet rigtigt.

Vil du bidrage med dit perspektiv?
Vi tror på, at vi skaber den bedste arbejdsplads, når vores team er sammensat af medarbejdere med forskellige færdigheder, baggrunde og erfaringer. Det betyder, at vi leder efter dig, som kan bidrage med lige præcis dit perspektiv – så vi hele tiden kan inspirere og lære af hinanden.

Det forventer vi af dig
Det er en forudsætning, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Herudover lægger vi vægt på, at du:

 • har solide analytiske evner og en god forretningsforståelse
 • er kommunikativt dygtig - både skriftligt og mundtligt - på både dansk og engelsk
 • mestre Office-pakken
 • er opsøgende og proaktiv af natur
 • har en god økonomisk forståelse og interesse og forståelse for IT
 • har erfaring i SAS og Python, eller interessen for at lære det.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så kan dit forløb i Data & Indsigter byde på følgende opgaver:

 • Sikre valid data til rapportering og analyse, der understøtter forretningen og beslutninger; herunder data til interne analyser og ledelsesrapportering til Totalkredits direktion og bestyrelse samt de 41 samarbejdende pengeinstitutters direktioner og områdeansvarlige.
 • Koble Totalkredits egne data med eksterne data og udarbejde dataanalyser, der viser tendenser og skaber forretningsmuligheder gennem visualiseringer i fx Power BI.
 • Opbygge og vedligeholde dataudtræk og tabeller fra forskellige databaser.
 • Deltage i projekter, hvor rapportering, analyse og Data Warehouse spiller en central rolle fx ved integrering af Python eller involvering af AI i afdelingen.
 • Arbejde med optimering af processer og koordinere dataleverancer på tværs af koncernen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, vores graduateforløb eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Magnus Persson på tlf. 20 84 98 55. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler