KommuneKredit

KommuneKredit,

København
02-12-2021

Stærke forretningsudviklere til unik transformation

Kontakt

KommuneKredit

Kultorvet 16
1175
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-12-2021
Udløber:
01-01-2022
Kviknummer:
LJA-83043257
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du forretningsudvikler eller udviklingsorienteret forretningsekspert med erfaring fra den finansielle sektor? Brænder du for at tilegne dig viden om forretningsområder og bidrage til at udvikle forretningen? Og kan du omsætte forretningsønsker til konkrete løsninger og ikke mindst teste og kvalitetssikre dem? Så er du måske en af vores to nye forretningsudviklere.

 

KommuneKredit er i gang med en ambitiøs transformation, der skal forme Fremtidens KommuneKredit. En række strategiske udviklingsprojekter skal bringe os i mål, og for at sikre en stærk eksekvering af dem har vi brug for flere kræfter i vores team af forretningsudviklere. 

 

Din rolle i KommuneKredit

Som forretningsudvikler vil du indgå i projektteams eller drive mindre udviklingsopgaver selvstændigt fra opstart til implementering. Du skal være motiveret for at lære vores forretningsområder at kende og kunne bringe den viden i spil på en løsningsorienteret måde. Samtidigt vil du med din evne til at skabe relationer på tværs af huset få en vigtig rolle i at understøtte succesfuld implementering af nye løsninger i forretningsområderne.

 

Du bliver i første omgang en del af et agilt projekt, hvor vi sammen med en ekstern leverandør skal udvikle en helt ny låneportal, der skal sikre systemunderstøttelse af den fremtidige kunderejse, og som bliver det primære system for medarbejderne et projekt der er helt centralt for transformationen.

 

Dine opgaver i projektet vil først og fremmest være at:

  • bidrage til kravspec/user stories, herunder kvalificere TO-BE-processer og potentielle løsninger med interessenter og brugere i forretningen

  • udarbejde testcases med fokus på end-to-end processen

  • gennemføre test af konkrete løsninger/processer 

  • bidrage til den løbende implementering af løsninger (fx i form af undervisning, superbruger- rolle og udarbejdelse af forretningsgange og arbejdsgange)


For at kunne udfylde din rolle i projektteamet, vil du løbende skulle tilegne dig forretningsspecifik viden og fokusere på at skabe et tillidsfuldt samarbejde med forretningen. Det kan fx ske ved, at du deltager på statusmøder og har egentlige arbejdsdage i de forskellige funktionsområder i huset, samt at du gennemfører konkrete opgaver og udviklingsopgaver for en forretningsenhed.

 

Dit kommende team

Du bliver ansat i teamet Forretningsudvikling, der er en del af afdelingen Forretningsudvikling og Strategi. Teamet, der har en essentiel rolle i udviklingen af KommuneKredit, består af syv dygtige medarbejdere, der arbejder med forretningsudvikling og PMO. Teamet har bl.a. ansvaret for, at der er effektive rammer for de strategiske udviklingsprojekter, herunder fx porteføljestyring og ressourceallokering. Derudover deltager udviklerne i prioriterede projekter, hvor der er fokus på at skabe sammenhængende forretningsarkitektur, der bidrager til at udvikle forretningen. Det sker naturligvis i tæt samarbejde med IT og forretningen.

 

Vi prioriterer samarbejde højt, og vi sparrer om opgaver og problemstillinger for bedst muligt at bringe teamets forskellige fagligheder i spil. Det sker både i større projekter, men også i hverdagen på stand-ups og teammøder. Derudover er der altid højt humør og plads til et godt grin i teamet.

 

Dine kvalifikationer

Du kan enten være en udviklingsorienteret forretningsekspert eller have erfaring med forretningsudvikling og/eller procesoptimering i en finansiel virksomhed. Derudover har du erfaring med at arbejde som bindeled mellem forretningen og IT. Du evner desuden at gå i dialog med både IT-udviklere og eksperter fra forskellige fagområder, når opgaverne skal løses. Samtidigt har du en god indsigt i IT-systemer og kan være drivkraft for, at vi optimerer vores processer og sikrer systemunderstøttelsen af dem.

 

Du skal have lyst til at arbejde i agile teams (fx Scrum), og har du også praktisk erfaring med det vil det være et plus. Vi ser også gerne, at du har en relevant videregående uddannelse, som giver dig et godt teoretisk fundament; præcis hvilken uddannelse er ikke afgørende. Du kan fx være universitets- eller finansielt uddannet.

 

Som person har du et højt drive, er naturligt nysgerrig og evner på en konstruktiv og inkluderende måde at udfordre tingenes tilstand. Du er fagligt ambitiøs, udviklingsminded og god til at skabe struktur dels i forhold til egne opgaver og dels i forhold til projekter og større tværgående aktiviteter. Vi forventer, at du kan drive en udviklingsproces fra idé til eksekvering, og at du sikrer, at vi får afsluttet opgaverne. Du har et højt servicegen og bruger din lyttende tilgang samt gode formidlingsevner til at skabe tæt dialog på tværs af organisationen.

 

Vi tilbyder

En arbejdsplads, der ligger 1-2 minutters gang fra Nørreport Station, fantastiske kolleger og et rigtig godt arbejdsmiljø. Herudover tilbyder vi gode muligheder for efteruddannelse samt en række personalegoder som fx høj arbejdsgiverbetalt pensionsordning, sundhedsforsikring, 6 ugers ferie, en række betalte kutymefridage, forhøjet ferietillæg, massageordning og kantine med egen kok.

 

En fremtid i KommuneKredit

Som medarbejder i KommuneKredit får du et fagligt udfordrende job med ansvar og indflydelse i en mindre organisation med kort vej til beslutningerne. Du bliver en del af en organisation, hvor vi bringer vores forskellige fagligheder i spil og spiller hinanden gode.

 

Vores kontor på Kultorvet i hjertet af København danner den primære ramme om vores hverdag, men vi tilbyder et fleksibelt arbejdsliv, hvor vores medarbejdere oplever at have en god balance mellem at arbejde fra kontoret og arbejde hjemmefra.

 

Er du interesseret?

Kan du se dig selv i rollen som forretningsudvikler, så send din ansøgning og CV via linket nederst. Vi holder samtaler løbende, og ansættelsestidspunkt vil være snarest muligt. Så vent ikke med at sende din ansøgning.

 

Vil du vide mere om jobbet eller KommuneKredit, kan du kontakte forretningsudviklingschef Julie Agertoft på mobil 30484058 eller sende en mail til joa@kommunekredit.dk.

 


Om KommuneKredit

KommuneKredit er kommunernes og regionernes kreditforening. I mere end 120 år har vi været bindeleddet mellem global finansiering og kommunale og regionale udlån i Danmark. På den måde har vi været med til at understøtte udviklingen af det, vi i dag kender som det danske velfærdssamfund.

 

KommuneKredit er grundlagt som en forening, hvor medlemmerne de danske kommuner og regioner hæfter solidarisk for vores forpligtelser. KommuneKredit skal ikke give overskud, og vi låner penge ud på lige vilkår for alle vores kunder, uanset postnummer.

 

Du kan læse mere om os på www.kommunekredit.dk eller på LinkedIn

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler