Nykredit,

Høje-Taastrup
05-10-2022

Specialist/seniorspecialist til Realkreditadministration i Nykredit

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
05-10-2022
Udløber:
19-10-2022
Kviknummer:
LJA-84098845
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder! Hvis du vil være med til at sikre, at fundamentet for at drive forretning i Nykredit er på plads, så tilbyder vi et spændende job, hvor du får en bred insigt i de opgagver, der er forbundet med at drive bank og realkredit.

Dit kommende job
Realkreditadministration er et team, hvor vi sætter en ære i at servicere vores samarbejdspartnere og kunder i Totalkredit og kunder i Nykredit bedst muligt. Vi er den samledende administrative del inden for realkreditopgaver herunder indfrielser, ydelser, afstemninger og låneadministration samt trouble shooting på specialsager/problemstillinger.

Dine opgaver
Dine opgaver vil variere, og dit primære fokus vil være at sikre, at vi kommer i mål med de daglige driftsopgaver og bidrager til, at vi udvikler os. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære nyt og bidrage til at skabe resultater for Nykredit og Totalkredit.

Du skal forvente, at du kommer rundt i alle afdelingensopgaver og med tiden opbygger dybe specialkompetencer på udvalgte områder.

I opgaven med at udvikle arbejdsprocesser og løse udfordringer vil der være deltagelse i diverse projekter og testopgaver.

Herudover skal du være klar på at hjælpe teamet i mål med de mange andre opgaver, som ligger på vores bord.

Din erfaring
Vi forestiller os, at du har erfaring fra bank eller Realkreditsektoren inden for privat og/eller erhverv. Du vil komme igennem et uddannelsesforløb af to-tre års varighed i et struktureret forløb. Det er derfor vigtigt, at du har ønsker om at lære nyt og er nysgerrig på nye opgaver. Vi forventer, at du arbejder effektivt og struktureret samtidig med, at du er kvalitetsbevidst og tager ansvar for både dine egne og teamets fælles opgaver. Det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage til, at vi hele tiden udvilker os i den rigtige retning. 

Dig som person
Du trives med at skabe egne resultater og med at indgå i et team, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt og opsøgende, har gåpåmod og lysten til at lære nyt. Du er detaljeorienteret og trives med både de administrative opgaver og kontakten med kolleger og kunder. Du brænder for at hjælpe vores interessenter, og du er nysgerrig på at udvikle og udfordre måden, som vi gør tingene på i dag. 

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et dynamisk team af dygtige medarbejdere. Vi er en fagligt stærk, ambitiøs og engageret afdeling præget af en travl og positiv stemning. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi respekterer hinanden og gør brug af hinandens kompetencer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at  kontakte afdelingsdirektør Michael Vennick på tlf. 21 61 82 51 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen på tlf. 44 55 18 62.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler