Totalkredit A/S

Totalkredit A/S,

København
30-11-2021

Specialist til vurderingsområdet i Totalkredit

Kontakt

Totalkredit A/S

Kalvebod Brygge 3
1560
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-11-2021
Udløber:
02-01-2022
Kviknummer:
LJA-83032031
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du erfaring indenfor vurdering og finansiering af ejendomme og ønsker du at understøtte vores vurderingsspecialister og samarbejdende mæglere på systemer og koncepter?

 

Dit kommende job

Du ansættes i Support & Kvalitet, der er en del af vurderingsområdet i Nykredit-koncernen. Vi understøtter og supporterer koncernens vurderingsspecialister på såvel privat- som erhvervsområdet. Vi udvikler koncepter, vurderingsværktøjer, forretningsgange og politikker, der giver gode kundeoplevelser og effektive processer.

 

I Support & Kvalitet vil du arbejde tæt sammen med både interne og eksterne specialister, der gennemfører mere end 250.000 vurderinger af ejendomme om året.

 

Dine opgaver

Support og implementeringsopgaver vil være en stor del af din hverdag. For at forene alle kræfter kræver det, at du som ny kollega kan medvirke til at understøtte udviklingen af nye processer og IT-systemer sideløbende med den almindelige daglige understøttelse af vurderingsspecialisterne m. fl..

 

Det bliver også din opgave - sammen med de øvrige kolleger i sekretariatet - at supportere vurderingsspecialisterne på koncepter, nye IT-systemer og digitale værktøjer. Dine primære opgaver bliver at:

 

  • supportere vurderingsspecialister, pengeinstitutter og vurderingsledelsen både i forhold til små og store spørgsmål ift. områdets koncepter og systemer

  • deltage i udviklingsopgaver særligt i forhold til at tage nye digitale løsninger i brug

  • udvikle nye koncepter, processer og instruktioner

  • deltage i projekter på tværs af koncernen

  • complianceunderstøttende opgaver

  • sikre den gode kundeoplevelse.

 

Din erfaring

Du har en finansiel baggrund og kender sandsynligvis allerede til vurderingsområdet - gerne både privat- og erhvervssegmentet. Du tænker naturligt på, hvordan processer optimeres, og hvordan uhensigtsmæssige forretningsgange ændres og rettes til, så dine og andres opgaver løses effektivt uden, at kvaliteten forringes.

 

Du kan gennemskue komplekse problemstillinger og formulere dig klart og tydeligt. Mange opgaver løses i fællesskab med andre, og du bliver også afhængig af andres specialistviden. Derfor et det vigtigt, at du er nysgerrig på andre mennesker og trives med at løse dine opgaver sammen med andre og alene. Når vi udvikler og ændrer vores koncepter, skal du være parat til at følge opgaven til dørs, hvilket eksempelvis kan indebære at beskrive og implementere processer og forretningsgange.

 

Din nye arbejdsplads

Support & Kvalitet består af 12 dedikerede medarbejdere; heraf to studentermedhjælpere. Vi sidder centralt i København og vil kendes for at skabe de bedste rammer for vurderingsspecialister, men også for at kunne levere support og processer, der afspejler vores indsigt i området med et smil på læben.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Mikkel S.L. Krogsfeldt på 29 20 25 92 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på 44 55 18 43.

 

Om Totalkredit

Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet.

 

Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er som noget helt særligt ejet af en forening, og med et udlån på mere end 800 mia. kr. er Totalkredit landets største långiver. Det medfører et særligt ansvar for at drive en forretning, der bidrager til langsigtet, stabil og bæredygtig udvikling til gavn for kunderne og for samfundet. Samfundsansvar er derfor en integreret del af vores værdigrundlag, strategi og kerneforretning og omfatter daglige handlinger og holdninger i hele organisationen. Du kan læse mere om Totalkredit på totalkredit.dk.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

02-01-2022


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler