Totalkredit A/S

Totalkredit A/S,

København
03-12-2021

Specialist til produkt- og forretningsudvikling i Totalkredit

Kontakt

Totalkredit A/S

Kalvebod Brygge 1-3
1560
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83048947
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af Totalkredits produkter og koncepter til kunder og pengeinstitutter? Og vil du være en del af et dynamisk team, der har ansvaret for koncepter, produkter og kommunikation i Totalkredit? Så er du måske vores nye kollega og vi vil glæde os til at byde dig velkommen.

 

Du får en bred vifte af spændende opgaver

Som en del af teamet Produkter og Partnerkommunikation vil du være med til at styrke konkurrencekraften for Totalkredit og de 45 pengeinstitutter, som vi samarbejder med.

 

Dine opgaver vil bl.a. favne at:

  • udvikle, implementere og vedligeholde de lån, som Totalkredit tilbyder kunderne i samarbejde med pengeinstitutterne

  • udarbejde nye koncepter og digitale værktøjer til kunder og rådgivere

  • styrke den bæredygtige dagsorden i Totalkredit og igangsætte tiltag, der motiverer boligejere til at vælge mere energivenlige løsninger

  • formidle og kommunikere til rådgiverne om nye tiltag samt sikre en faglig kommunikation i øjenhøjde med kunderne på Totalkredits digitale kanaler

  • deltage i arbejdsgrupper og projekter på tværs af Nykredit-koncernen.

 

Vi er et team på 7 engagerede medarbejdere, som har et stort netværk både i Nykredit-koncernen og hos pengeinstitutterne. Der er høj faglighed og vi dækker tilsammen et bredt kompetencefelt.

 

Din baggrund

Vi forestiller os, at du har en baggrund som rådgiver i et pengeinstitut eller som forretningsudvikler i den finansielle sektor. Erfaring med forretningsudvikling vil være en fordel, men det er ikke et krav.

 

Det kan være, at du har suppleret dit arbejde med en relevant uddannelse, fx HD eller lignende. Alternativt har du et ønske om at efteruddanne dig i fremtiden.

 

Det vigtigste er, at du ønsker at videreudvikle dine kompetencer og arbejde tæt sammen med dine nye kolleger for at opnå succes til gavn for både Totalkredit, pengeinstitutterne og kunderne.

 

Du er kompetent, åben og ambitiøs

Du kan lide en hverdag med højt tempo, og du trives med både at arbejde selvstændigt og i teams. Du arbejder struktureret og analytisk og forstår at prioritere og planlægge dine opgaver. Derudover evner du at formidle kompleks information på en let forståelig måde.

 

Hvis du desuden også er en god kollega med positiv energi og godt humør, vil du passe perfekt sammen med resten af teamet.

 

Din nye arbejdsplads

Vi er Danmarks største realkreditinstitut for privatkunder og tilbyder også realkreditlån til erhvervskunder. Totalkredit, som er en del af Nykredit-koncernen, ligger centralt i København på Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V.

 

Vi har en god medarbejdertilfredshed, et godt arbejdsmiljø, en god kantineordning og er en del af en stor koncern med mange spændende karrieremuligheder.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars Boe på telefon 44 55 54 28 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Om Totalkredit

Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet.

 

Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er som noget helt særligt ejet af en forening, og med et udlån på mere end 800 mia. kr. er Totalkredit landets største långiver. Det medfører et særligt ansvar for at drive en forretning, der bidrager til langsigtet, stabil og bæredygtig udvikling til gavn for kunderne og for samfundet. Samfundsansvar er derfor en integreret del af vores værdigrundlag, strategi og kerneforretning og omfatter daglige handlinger og holdninger i hele organisationen. Du kan læse mere om Totalkredit på totalkredit.dk.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

14-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler