Nykredit,

København
17-05-2024

Specialist til måling af kundetilfredshed til Strategi & Eksekvering

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
17-05-2024
Udløber:
07-06-2024
Kviknummer:
LJA-85488975
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du drive kundetilfredshedsmålinger for hele Nykredit-koncernen og omsætte dem til værdiskabende kundeindsigter? Så er du måske vores nye kollega.

Bliv en del af en foreningsejet arbejdsplads
Nykredit er landets største långiver og som foreningsejet virksomhed ligger det i vores DNA, at vi vil være Danmarks samfundsansvarlige finansielle virksomhed. I Strategi & Eksekvering søger vi en ny kollega, som kan drive arbejdet med gennemførelse af kundetilfredshedsundersøgelser på vegne af hele Nykredit-koncernen. Kundetilfredshed er et helt centralt fokusområde i udviklingen af vores forretning og du får derfor en bred eksponering i hele koncernen. Du vil bl.a. skulle sikre gennemførelse af kundetilfredshedsundersøgelser og opsætte afrapporteringen til den øverste ledelse. Strategi & Eksekvering er en del af Banking Forretningsudvikling.

Du kan drive arbejdet med kundetilfredshedsmålinger og trives en bred berøringsflade
Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så kan stillingen som kundetilfredsheds-specialist byde på:

  • Måling af kundetilfredshed på vegne af hele Nykredit-koncernen ved at sikre kvalitet i data og rapportering.
  • Drift af Nykredits kundetilfredsheds-board samt halv- og helårlige afrapporteringer og anbefalinger til Direktionen i Nykredit og Banking-ledelsen.
  • Gennemførelse af ad hoc kundemålinger med henblik på løbende at evaluere Bankings værditilbud  samt understøttelse af de kundevendte enheder i arbejdet med kundetilfredshed.
  • Samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere omkring kundetilfredshedsmålinger.

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant kandidatuddannelse fra f.eks. handelshøjskole eller universitet
  • har erfaring med arbejde med kundetilfredshedsmålinger fra et tilsvarende job, herunder har arbejdet med Excel, Power BI og Salesforce
  • kan formidle resultaterne af kundetilfredshedsundersøgelserne og -indsigter til alle lag i organisationen og bidrage til de forretningsmæssige anbefalinger
  • evt. allerede har erfaring fra den finansielle sektor dette vil være en fordel, men ikke et krav.

Din nye arbejdsplads og kolleger
Strategi & Eksekvering er en del af Banking Forretningsudvikling og vi sidder i det helt nye Nykredithus i Nordhavnen i København. Vi er et mindre team på en leder, to konsulenter, en graduate og en studentermedhjælper. Vi har et stærkt fagligt miljø og er kendetegnede ved at være kundeorienterede og forandringsparate. Derudover lægge vi vægt på, at samarbejde internt i teamet og med vores interne og eksterne stakeholders. Vores omgangstone er uformel præget af gensidig respekt og tillid.     

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Philip Nouard på tlf. 25 18 38 69. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi inviterer til samtaler løbende.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler