Merkur Andelskasse (Aalborg)

Merkur Andelskasse (Aalborg),

Aalborg
08-06-2023

Specialist til kortsupport hos Merkur Aalborg

Kontakt

Merkur Andelskasse (Aalborg)

Bispensgade 16
9000
Aalborg
Danmark
Tlf: +45 70 27 27 06
Praktisk information
Oprettet:
08-06-2023
Udløber:
08-08-2023
Kviknummer:
LJA-84847272
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at bidrage til, at Danmarks mest ambitiøse bæredygtige og socialt ansvarlige pengeinstitut bliver endnu bedre? Og brænder du ligesom os for bæredygtig udvikling og for social ansvarlighed? - Så har du nu mulighed for et job hos Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er bærende elementer i alt, hvad vi gør.

 

Om jobbet

 

Vi søger en erfaren kortmedarbejder, der kan understøtte vores rådgivere på et højt niveau i vores Service afdeling. Din opgave er at tage hånd om kortindsigelser, early warning samt support på anti-svindel og anti-hvidvask sammen med vores kortansvarlige medarbejder. Du får til opgave at sikre at de sager du får overdraget, administrativt håndteres professionelt og med høj kvalitet.

 

Det betyder, at du bl.a. får ansvaret for den daglige behandling af:

 

 • Support ved spørgsmål og problemer med kort fra kunder og kolleger
 • Behandling af Early Warning
 • Behandling af kortindsigelser
 • Daglig drift på anti-svindel
 • Ad hoc opgaver på anti-hvidvask


Hvad kan Merkur tilbyde dig?


Merkur er drevet af engagement og stærkt fællesskab. Organisation er lille og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning. Merkur prioriterer medarbejdertrivsel, fordi vi tror på, at glade medarbejdere er vejen til de bedste kundeoplevelser. Du vil opleve fleksibilitet i hverdagen, fx i forbindelse med arbejdstid og hjemmearbejde.

 

Arbejdstiden udgør omkring 37 timer pr uge på vores lokation i Aalborg.

 

Din profil

 

Du har +3 års erfaring fra banksektoren.

 

 • Du kan prioritere og skabe overblik over dine opgaver og tager ansvar for dit arbejde.
 • Du er nysgerrig, og har mod på at kaste dig ud i nye opgaver
 • Der er ikke to dage der ligner hinanden i en lille organisation, så du skal trives med forandringer og med en hverdag, der ikke altid kan planlægges.
 • Du er godt til at samarbejde og løfter i fællesskab til gavn for kunder, kolleger og samarbejdspartnere.
 • Du byder ind med nye øjne på opgaver og motiveres af at yde service på højt niveau.
 • Hvis du har kendskab til BECs platforme, er det en fordel.
 • Er privat eller i arbejdsmæssig sammenhæng optaget af og udviser interesse for Merkurs værdier.


Søg stillingen


Send din ansøgning og dit CV via dette Ansøg Nu. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Jette Rosa på tlf. 6265 6778.


Vil du arbejde i Merkur?


Merkur Andelskasse er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, og vi tilbyder vores kunder unikke bankprodukter, der påvirker samfundet i en bæredygtig retning med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.  Internationalt samarbejder vi med GABV, Global Alliance for Banking on Values, samt med Triodos Investment Management, som er en af de førende forvaltere af bæredygtige investeringer i Europa.

 

Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og er omkring 100 medarbejdere. Vi er passionerede, og det kan mærkes!  Merkur er præget af et stærkt fællesskab, og vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

 

I Merkur Andelskasse kan vi tilbyde dig et job, som stemmer overens med dine personlige værdier. Vi er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut og vi beviser hver dag, at et pengeinstitut kan tjene penge samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer bæredygtigt. 

 

Hos Merkur lægger vi vægt på mangfoldighed og vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi hver især kan bidrage med noget forskelligt. Vi håber således at du vil søge jobbet uanset køn, alder, etnicitet, handicap. religion, kultur eller seksualitet.

 

Læs mere

 

 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler