Nykredit,

København
13-09-2022

Specialist til forretningssystemer i Biztech Wealth

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
13-09-2022
Udløber:
30-09-2022
Kviknummer:
LJA-84025055
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du, hvad der skal til for at stå på mål for en forretningskritisk systemplatform? Kan du bevare overblikket og samle trådene i en hektisk hverdag med mange opgaver for Treasury, Group Finance, risiko, asset management og porteføljeadministrationen? Så er du måske vores nye kollega. 

Supportér forretningsenheder på SimCorp Dimension platformen
Hos Nykredit er vi overbeviste om, at førsteklasses systemer og processer er med til at sætte strøm til forretningsstrategien. Vi tilbyder her en mulighed for at komme helt ind i centrum og arbejde med den strategiske platform for Danmarks ledende fondsadministrator og Europas største private obligationsudsteder. Som specialist bliver din primære opgave at yde forretningsmæssig support til brugere af vores SimCorp Dimension platform på tværs af flere forretningsenheder.

Udover forretningssupport vil der være udviklingsopgaver, hvor du er med til at identificere behovet for løsninger og procesforbedringer samt deltage i implementeringen af løsningen.

For at understøtte forretningens behov bedst muligt har du allerede (eller ønsker at opbygge) indgående kendskab til det at drive finansiel virksomhed samt tilhørende systemer og processer. Er du nyuddannet, lover vi dig adgang til en stejl læringskurve og en spændende mulighed for at arbejde i skæringspunktet mellem forretning og IT.

Bliv en del af et fagligt stærkt team
Du bliver en del af et velfungerende agilt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med andre specialister. Vi har en stærk holdånd og et rigtig godt samarbejde i teamet, og vi sætter personlig og faglig udvikling højt. Omgangstonen er uformel, vores kompetencer og baggrund spænder bredt, og vi vægter faglig sparring og udvikling højt, som er underbygget af en kultur bestående af tillid og vidensdeling. Du får også rig mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi anvender SimCorp Dimension i Nykredit, da du vil deltage i større ændringer og forbedringer af anvendelsen af systemet.

Vi er placeret i København og organisatorisk i Biztech Wealth, hvor vi kan trække på 80 engagerede og fagligt stærke kolleger inde for samme brancheområde samt en bredere digital enhed bestående af over 500 kolleger.

Du vil gerne udfordres og udvikles
Du har formentlig en relevant kandidatgrad indenfor IT eller økonomi samt en interesse for de finansielle markeder. Hertil søger du en stejl læringskurve, hvor du kan stifte bekendtskab med både finansielle og tekniske problemstillinger. Hvis du har erfaring fra området og kendskab til SimCorp Dimension er det en fordel, men det er ikke en nødvendighed – vi sammensætter det rette uddannelsesprogram til dig baseret på dine forudsætninger.

Hertil kan du genkende, at du:

  • er en teamplayer, der ser værdi i tæt samarbejde i teamet samt med forretningen
  • vægter videndeling og sparring højt
  • er ambitiøs og analytisk samt trives under skiftende udfordringer
  • har nemt ved at tilegne dig ny viden og opsøger dette aktivt
  • har lyst til at forbedre eksisterende processer og udvikle nye til gavn for forretningen
  • sætter pris på en hektisk hverdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Simon Gade på tlf. 44 55 20 06 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler