Nykredit,

København
13-09-2023

Specialist til Betalinger og Cash Management i Banking Forretningsudvikling

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
13-09-2023
Udløber:
28-09-2023
Kviknummer:
LJA-85076412
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Betalingsområdet er i en rivende udvikling, hvilket leder mange spændende agendaer med sig i Nykredit. Vi har derfor behov for en stærk specialist, som kan spille ind i disse agendaer, og som motiveres af at drive udvikling, forankring og vedligeholdelse af produkter, forretningsprocesser, værditilbud til vores privat- og erhvervskunder, inden for Betalings- og Cash management området. Målet er at sikre, at Nykredit udnytter de potentialer, der understøtter vores forretningsstrategier.

Løsninger der skaber bedre kundeoplevelser
Vi vil være bedst til kunder, og derfor arbejder vi hver dag på at imødekomme vores erhvervs- og privatkunders næste behov. Dette sker med fokus på stærke digitale kunderejser, produkter og -løsninger, som til stadighed skal optimeres i forhold til nye muligheder og krav.

Din rolle
I din rolle som specialist bliver din vigtigste opgave at optimere vores produkter, løsninger og processer , primært inden for betalings- og Cash Management området. Kort sagt skal du bidrage til at sikre markedskonforme produkter og løsninger til vores privat- og erhvervskunder.

Du skal omsætte din viden og indsigt til konkrete initiativer store som små -, drive produktudvikling- og -forbedringer, sikre et godt og smidigt work-flow i kunde- og arbejdsprocesser, samt sikre forankring i organisationen. Du driver processen fra idé, kravspecifikation, business case, udvikling, dokumentation, implementering og løbende produktansvar indtil produktet afvikles. Det løbende produktansvar er en disciplin i sig selv, hvor du skal sikre at alt omkring produktet og løsninger til enhver tid spiller for kunder, kolleger og myndigheder.

Du skal med andre ord være med til at:

  • drive udvikling af nye, eller ændring af eksisterende, betalings- og Cash Management løsninger
  • forvalte og optimere betalings- og Cash Management løsninger som produktejer i forretningen
  • udfærdige beslutningsoplæg, salgs- og kommunikationsmateriale for løsninger m.m.
  • supportere kundeenhederne inden for området.

I jobbet får du et bredt samarbejde både internt i koncernen og med forskellige interessenter i den finansielle sektor. Det er derfor vigtigt, at du har stærke driver egenskaber og har lyst til at indgå i samarbejde og samspil med andre, da vi skal skabe resultaterne sammen.

Erfaring med forretningsudvikling
Du har erfaring som forretningsudvikler og/eller Produktejer/Product Manager, og gerne inden for betalingsområdet  så du kan bringe både din faglige ekspertise og driver egenskaber i spil i stillingen. Du vil skulle begå dig i krydsfeltet mellem IT og forretning, ved udvikling, ændring og vedligeholdelse af løsninger. Med en bred kontaktflade - og på mange niveauer - kræver det, at du har situationsfornemmelse, indlevelsesevne og er en stærk formidler af indsigter og budskaber. Din nysgerrighed driver dig til at gå til opgaver med stort engagement. Du kan anvende Excel og PowerPoint på professionelt niveau.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Betalinger, der består af 12 dygtige medarbejdere, med ansvar for Cash Management, Betalinger, Kort- og Mobilbetalinger, Trade Finance og Betalingsinfrastruktur. Vi er en del af Nykredits slagkraftige enhed Banking Forretningsudvikling, som dækker et bredt og vigtigt ansvarsområde på tværs af seks enheder og ca. 100 kolleger. Vi har til huse på Kalvebod Brygge i København og flytter i 2. kvartal 2024 til nyt hovedkontor i Nordhavn. Vi dyrker det gode samarbejde i en uformel omgangstone drevet af godt humør..

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Christel Bagger på tlf. 24 52 78 05, eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi vil løbende indkalde til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler