Nykredit,

København
01-12-2022

Specialist til Alternativer i Wealth Development

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
01-12-2022
Udløber:
16-12-2022
Kviknummer:
LJA-84302844
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du drive Nykredits Alternative investeringer til nye højder inden for et område med stort fokus, øget efterspørgsel og komplekse krav til værdiansættelsesprocessen, så kan du være vores nye specialist til teamet Alternatives i Wealth Development.

Opgaver og ansvar
Som specialist i Alternativer får du en central rolle i at varetage den daglige håndtering af såvel interne som eksterne investeringer i alternative produkter, herunder håndtering af kapitalkald, distributioner, opdatering af priser og løbende værdiansættelse. Derudover varetager vi mange ad hoc opgaver, der spænder fra registrering af data i SimCorp Dimension, kontrol af data samt udvikling af pris og benchmark-modeller. Du får en stejl indlæringskurve, gode faglige udviklingsmuligheder og vil løbende samarbejde med hele værdikæden i Nykredit Wealth Management inden for et område i rivende udvikling.

Som specialist i Alternativer bliver du bl.a. ansvarlig for: 

  • håndtering af kapitalkald, distributioner, værdiansættelse og rapporteringer
  • afstemning og kontrol af data fra eksterne parter
  • deltagelse i udvikling af platform, modeller og processer
  • varetagelse af løbende drifts- og ad-hoc opgaver

Skarp økonom med finansiel forståelse
Du har en videregående økonomisk uddannelse, du er matematisk, finansielt og analytisk stærk. Du kan have nogle års erfaring inden for Private Equity og Infrastructure funds eller anden relevant erfaring fra den finansielle sektor. Kendskab til alternative investeringer og prismodeller er en fordel, men vigtigst er det dog, at du er kritisk overfor data og har en naturlig nysgerrighed efter at finde de rette løsninger. Erfaring med SimCorp Dimension, VBA og SQL vil ligeledes være en fordel.

Udadvendt teamplayer
Du er proaktiv og tør komme med nye initiativer, der udfordrer status quo. Du er udadvendt og vil indgå i et team, som er afhængig af tæt samarbejde for at nå vores fælles mål. Din succes hviler med andre ord i høj grad af din evne til at skabe succes for vores afdeling.

Din nye arbejdsplads
Vi er et team bestående af fire fagligt dygtige specialister og en student, vi har en stor holdånd samt en direkte og uformel omgangstone. Vi stræber mod at automatisere og forny vores processer samt videreudvikle vores platform for Alternative investeringer. Alternativer er en del af Wealth Development (WD) som ligger i Wealth Management. WD består af ca. 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, hvor sparring og samarbejde er en del af dagligdagen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at  kontakte afdelingsdirektør Lars Aasand på tlf. 20 97 57 79 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi indkalder løbende til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler