Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
18-11-2021

Specialist med stærke analytiske kompetencer til Trade Reporting

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2021
Udløber:
13-12-2021
Kviknummer:
LJA-82972652
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Investeringsbranchen er underlagt skrappe reguleringskrav, som er i konstant udvikling og forandring. Vil du være en vigtig del af det team, der sørger for, at Nykredits investeringsenheder altid overholder reglerne og er på forkant med den nyeste udvikling inden for området?

 

Du får udfordringer og ansvar

Som specialist hos os får du et udfordrende og udviklende job i en enhed, der er ansvarlig for regulatorisk transaktionskontrol og- indberetning inden for områder såsom EMIR, MiFIR og SFTR for investeringsområderne på tværs af hele Nykredit, herunder Nykredit Asset Management. Du får hurtigt en høj grad af personligt ansvar og medindflydelse, og du får bl.a. en vigtig rolle i at sikre, at vi til enhver tid overholder indberetningsforpligtelserne i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Dit kommende job

Du vil i samarbejde med øvrige kollegaer i teamet være ansvarlig for:

 

  • daglig transaktionsindberetning til tilsynsmyndigheder

  • udredning af fejl og afstemning af indberettede data

  • kommunikation med modparter og kapitalforvaltere om indberettede data

  • udarbejdelse og optimering af dataudtræk

  • løbende automatisering af manuelle processer.

 

Vi arbejder med store mængder data, så hvis du kommer med en værktøjskasse, der indeholder programmering, eksempelvis VBA, SQL eller Power BI, vil der være mulighed for at gøre brug af denne. Derudover er det en fordel, hvis du har en forståelse for data flows mellem systemer og gerne optimering heraf, alternativt en oprigtig interesse for at dygtiggøre dig indenfor dette felt.

 

Dine arbejdsopgaver medfører, at du kommer til at arbejde tæt sammen med andre enheder i Nykredit, bl.a. Front og Middle office-enheder, IT samt Compliance.

 

Vores forventninger til dig

Du har en finansiel eller økonomisk uddannelse på kandidatniveau og gerne med et par års erhvervserfaring fra investeringsbranchen. Vores ansvarsområde er stort, komplekst og under konstant forandring, så vi forventer, at du er klar på en stejl læringskurve fra dag 1.

 

Du er vant til at arbejde med Excel og har flair for IT, gerne med praktisk erfaring med programmering og dataudtræk-/behandling. Har du kendskab til de forskellige processer omkring værdipapirhandel er det en fordel.

 

Vi søger en kandidat, som er struktureret, analytisk af natur og vedholdende også når problemet som løses er særligt udfordrende. Du er i stand til at bevare overblikket i en travl hverdag, men har samtidig sans for detaljen. Derudover har du en vilje og et drive til at gøre en forskel på egen hånd og i samarbejde med de øvrige dygtige kollegaer i teamet.

 

Din nye arbejdsplads

Trade Reporting and Monitoring, som Trade Reporting er en del af, består af 12 medarbejdere, herunder 4 studentermedhjælpere. Vi er et dynamisk og uformelt team med motiverede og engagerede medarbejdere med vægt på både faglig og personlig udvikling. Vi er en del af Wealth Management i Nykredit, der bl.a. udbyder kapitalforvaltning og formueadministration samt varetager middle- og back office funktioner for investeringsområderne i Nykredit. Vi er beliggende ved Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte chef for Trade Reporting & Monitoring, Rikke Krusenstjerna-Hafstrøm på 29 28 69 28 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

13-12-2021


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit - Center Charlottenlund
Storkøbenhavn
Nykredit - Center Glostrup
Glostrup, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler