Nykredit,

København
21-09-2022

Solution Architect til Koncept og Produkter

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
21-09-2022
Udløber:
09-10-2022
Kviknummer:
LJA-84052055
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være vores nye Solution Architect, der skal hjælpe med at løfte bæredygtighedsområdet i Nykredit til næste niveau? Så er du måske vores nye kollega.

Dit kommende job
Koncept og Produkter i BizTech Banking er i gang med at etablere et data core team med fokus på et stort bæredygtighedsprogram, og har i den forbindelse brug for hjælp fra en Solution Architect. Som Solution Architect skal du hjælpe med opgaver indenfor ESG-dataområdet (Environmental, Social, and Governance).

Opgaverne omfatter blandt andet at:

 • udstikke retningslinjer for arkitektur, men også at deltage i eksekveringen af løsningen, så du kan fastholde din dybe forståelse for systemlandskabet
 • definere den tekniske opsætning af leverancer i data warehouse
 • sikre analyse og dokumentation af transition til en ny dataplatform og dokumentation af, hvad der skal laves
 • anvende Jira og linke til Confluence således, at det er synligt, hvad der kommer i pipelinen i Jira for programmet
 • hjælpe IT-projektleder med at definere forankring af leverancer i Nykredits set up
 • hjælp til en refinement fase af ESG-data leverancer ind i Nykredit for både regulatoriske og kommercielle krav
 • have et tæt samarbejde med Business Analyst og identifikation af nonfunktionelle krav
 • dokumentere hvordan en midlertidig ESG-løsning er sat op arkitekturmæssigt inden for EA satte konceptuelle design
 • sikre et tæt samarbejde med andre løsningsarkitekter fra de andre porteføljer inklusiv data- og infrastruktur arkitekter.

Din profil
Du kan anskueliggøre koncepter og sammenhænge visuelt. Du tager ansvar og sikrer koordinering af arkitekturbeslutninger for det samlede produkt og kan dokumentere dit arbejde. Du begår dig kompetent i politiske organisationer, har en naturlig og behagelig gennemslagskraft og får dine ambitioner ført ud i livet.

Centralt for bæredygtighedsprogrammet er arbejdet med data. Du vil være med i hele forløbet fra den indledende analyse af data til den endelige rapportering. Det er derfor en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med flere af følgende:

 • Data Warehouse arkitektur (herunder EDW)
 • analyse og forbedring af datakvalitet
 • kendskab til data governance som disciplin
 • kendskab til Data Vault 2.0 modellering
 • transitionsarkitektur
 • event drevet arkitektur
 • GDPR
 • teknologier som SQL, REST API, JSON, SFTP og SAS-software
 • stort plus hvis du brænder for bæredygtighed.

Vision for arkitektur i Nykredit 
IT-arkitektur er et kompliceret område med en stor dokumentationsbyrde. Som løsningsarkitekt forstår du at fastholde fokus på værdiskabelse gennem udvikling af fælles forståelse og sprog, både i arkitekturmiljøet og navnlig også i forhold til dine samarbejdspartnere uden for miljøet. Taktiske løsninger, der måske ikke er fuldt ud i overensstemmelse med de arkitektoniske rammer, kan være i orden, så længe beslutninger tages med åbne øjne og med henblik på genbesøg.

Din nærmeste leder 
Din nærmeste leder bliver Lars Mikki Poulsen. Lars fordrer en tillidsfuld, nærværende og transparent kultur hos sine arkitekter. Du vil opleve at have faste 1:1 sessioner, hvor I regelmæssigt kan vende faglige udfordringer, følger udviklingspunkter og jobtilfredshed, og træner konstruktiv feedback. I din hverdag vil du sidde tæt sammen med de teams, som arbejder med IT-løsninger, og du vil få en kernefunktion i Koncepter og Produkter, både i de forskellige teams, men også op imod ledelsen. 

Din nye arbejdsplads 
I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der kan og vil. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. I Nykredit vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur, og i måden vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder - og muligheder for dig. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of Solution Architecture Lars Mikki Poulsen på tlf. 53 52 53 52 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler