Nykredit,

København
18-11-2022

Solution Architect til BizTech Wealth

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
18-11-2022
Udløber:
02-12-2022
Kviknummer:
LJA-84262640
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvis du er nysgerrig og har lyst til at være blandt de bedste, og hvis du brænder for at bruge din teknologiske indsigt til at løse svære problemstillinger, vil vi elske at have dig med på holdet.

Dit kommende job
Som løsningsarkitekt i Nykredit BizTech Wealth kommer du til at være bindeleddet på arkitektur mellem forretningen og IT. Du kommer til at være helt tæt på de forretningsmæssige krav, være i dialog med vores udviklingsteams samt at validere den rigtige arkitektoniske implementering.

Dine primære ansvarsområder i jobbet indebærer, at:

  • du har ansvar for arkitekturen for initiativerne i vores digitale pipeline, og er med til at sikre overholdelse af målarkitekturen, og arkitekturprincipperne er forankret og efterleves i leverancestrømmen
  • dit ansvar dækker arbejdet med løsninger, der bliver udviklet i samarbejde med flere Nykredit teams, men også løsninger, der bliver til i samarbejde med FinTechs og andre 3. parter
  • du udstikker retningslinjer for arkitektur men deltager også i eksekveringen af løsningen, så du kan fastholde din dybe forståelse og forståelsen for systemlandskabet
  • du har fingeren på pulsen på nye trends, teknologier og eksperimentelt design og bringer dem i spil, når det giver værdi for den digitale løsning
  • du bidrager aktivt i idégenereringen og forædlingen af kreative løsninger på komplekse udfordringer og sikrer dig, at de kan muliggøres med nuværende arkitektur og standarder.

Din profil
Du har en relevant videregående uddannelse, og du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt og kan anskueliggøre koncepter og sammenhænge visuelt. Du tager ansvar, sikrer koordinering af arkitekturbeslutninger for det samlede produkt og kan dokumentere dit arbejde. Du begår dig kompetent i politiske organisationer, har en naturlig og behagelig gennemslagskraft og får dine ambitioner ført ud i livet.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med systemer som SimCorp Dimension, Summit og BEC. Du har prøvet at arbejde med et bredt systemlandskab, der både inkluderer egenudviklede- og standardsystemer. Du skal kunne arbejde i et dynamiske miljø med mange stakeholders og stor kompleksitet som følge af det område, der skal dækkes (Wealth: Fundacc, Diskretionære mandater, Pension, FRTB,IRRBB, F&C Handelsintegrationer, Regulatorisk rapportering).

Vision for arkitektur i Nykredit 
IT-arkitektur er et kompliceret område med en stor dokumentationsbyrde. Som løsningsarkitekt forstår du at fastholde fokus på værdiskabelse gennem udvikling af fælles forståelse og sprog, både i arkitekturmiljøet og navnlig også i forhold til dine samarbejdspartnere uden for miljøet. Taktiske løsninger, der måske ikke er fuldt ud i overensstemmelse med de arkitektoniske rammer kan være i orden, så længe beslutninger tages med åbne øjne og med henblik på genbesøg.

Din nye arbejdsplads 
I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der kan og vil. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. I Nykredit vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder - og muligheder for dig. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of Solution Architecture Lars Mikki Poulsen på tlf. 53 52 53 52 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler