Nykredit,

København
17-08-2022

Solution Architect til AML & Kundedata

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
17-08-2022
Udløber:
31-08-2022
Kviknummer:
LJA-83940534
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være vores nye solution arkitekt, der skal hjælpe med at løfte vores anti-hvidvask løsninger og ikke mindst kundedata univers til næste niveau? Så er du måske vores nye kollega.

Dit kommende job
Samfundsansvar står øverst på dagsordenen i Nykredit, og en central del af det arbejde er anti-hvidvask (AML) og bekæmpelsen af finansiel kriminalitet. AML-området dækker alle Nykredits forretningsområder fra leasing og bank til realkredit. Nykredit har ligeledes fokus på høj datakvalitet og sikrer det rette fundament for effektiv håndtering og adgang til kundedata på tværs af Nykredit-koncernen. Du vil her få en vigtig rolle i at omsætte den logiske arkitektur til konkrete roadmaps og løsninger til gavn for forretningen.

Dine primære ansvarsområder

  • modernisere Nykredits IT-landskab ved at arbejde med klare målbilleder, arkitekturprincipper og brug af strategiske platforme herunder Cloud
  • som løsningsarkitekt understøtte fire agile leveranceteams
  • implementere udviklingsprincipper for sikring af “Compliance by design”
  • alignment af arkitektur og krav med BEC’s arkitekter for primært Ny strategisk AML platform og Kundedata platform
  • sammen med PO’er omsætte målarkitektur/roadmaps til konkrete team leverancer.

Din profil
Du kan anskueliggøre koncepter og sammenhænge visuelt. Du tager ansvar og sikrer koordinering af arkitekturbeslutninger for det samlede produkt og kan dokumentere dit arbejde. Du begår dig kompetent i politiske organisationer, har en naturlig og behagelig gennemslagskraft og får dine ambitioner ført ud i livet.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med:

  • Master Data Management indenfor kundedata domænet
  • API-management, event management, mainframe-migrering og evaluering af nye software-leverandører
  • teknologier såsom MS SQL, Oracle, Java, .NET, Salesforce, SAS, Data warehouse og Power BI.

Vision for arkitektur i Nykredit 
IT-arkitektur er et kompliceret område med en stor dokumentationsbyrde. Som løsningsarkitekt forstår du at fastholde fokus på værdiskabelse gennem udvikling af fælles forståelse og sprog, både i arkitekturmiljøet og navnlig også i forhold til dine samarbejdspartnere uden for miljøet. Taktiske løsninger, der måske ikke er fuldt ud i overensstemmelse med de arkitektoniske rammer, kan være i orden, så længe beslutninger tages med åbne øjne og med henblik på genbesøg.

Din nye arbejdsplads 
I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. I Nykredit vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder - og muligheder for dig. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of Solution Architecture Lars Mikki Poulsen på tlf. 53 52 53 52 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler