Nykredit,

København
19-09-2022

Seniorspecialist til Reconciliation i Wealth Management

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
19-09-2022
Udløber:
03-10-2022
Kviknummer:
LJA-84045871
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du tæt på de finansielle markeder og være en central del af Nykredits fondsflow – og motiveres du af samarbejde, vidensdeling og servicering af mange stakeholders? Som seniorspecialist i Reconciliation får du en vigtig rolle i en af Nykredits mest driftskritiske afdelinger, hvor du kan være med til at definere dine ansvarsområder og karrieremuligheder.

Ansvarlig for korrekt investeringsgrundlag
Du får ansvaret for at sikre det daglige positionsgrundlag for alle investeringer i Nykredit Asset Management og Nykredit Portefølje Administration. Dit tætte samarbejde med hele værdikæden, depotbanker og kunder giver dig et unikt indblik i hele Nykredits fondsflow. Konkret skal du bl.a. sikre det daglige positionsgrundlag via en række vigtige kontroller og afstemninger. Investeringspaletten er bred, og du har således en tilsvarende bred berøring med området og får erfaring med alle typer af finansielle instrumenter.

Vi er placeret i ”hjertet” af maskinrummet og har indflydelse på både kvalitet og udvikling. Vi arbejder løbende på at forbedre processer og arbejdsgange og lægger derfor stor vægt på, at du har blik for og evner at bidrage aktivt til optimeringsprocessen. Der er stor bredde i opgavernes art, og du vil få medindflydelse på løsningerne.

Hvem er du?
Vi søger en teamplayer, som brænder for at yde god service til alle vores kunder og stakeholders. Du har en interesse for investering, og kombineret med dit flair for IT kan du på sigt bidrage til at optimere og automatisere vores processer, så vi kan reducere vores operationelle risici. Det er derfor vigtigt, at du er initiativrig og tør udfordre status quo.

Du har erfaring fra Back- / Middle Office funktion eller lignende.

Som person er du:

  • en holdspiller, der motiveres af vidensdeling
  • initiativrig og god til at spotte optimeringspotentiale
  • god til bevare overblikket i en hverdag med mange bolde i luften.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et dynamisk team, hvor dine kolleger er kendetegnet ved høj faglighed, stor holdånd samt en direkte og uformel omgangstone. Reconciliation er en del af Wealth Development (WD), som ligger i Wealth Management. WD består af ca. 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, og du vil opleve, at sparring og samarbejde er en vigtig del af vores dagligdag. Vi er fysisk placeret i Krystallen på Kalvebod Brygge, men forventer at flytte til vores nye domicil i Nordhavn i 2023.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars Aasand på tlf.  20 97 57 79 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler