Nykredit,

København
15-05-2024

Seniorspecialist til Produktafdelingen i Banking Forretningsudvikling

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
15-05-2024
Udløber:
02-06-2024
Kviknummer:
LJA-85485383
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du en solid produktforståelse, og har du erfaring med at have et produktansvar? Og er du samtidig en holdspiller, der motiveres af at sikre orden i penalhuset og hjælpe kolleger omkring dig på dit produktområde?

Produkter og Priser er en afdeling under Banking Forretningsudvikling. Vi har bl.a. ansvaret for bankens forvaltning af bankprodukter og -koncepter inden for privat og erhverv. Vi har ansvaret for at vores drift kører effektivt, at vi løbende justerer til gavn for vores kunder og rådgivere, samt at vi til enhver tid er compliant og samfundsansvarlige.

Ansvar for privatprodukter, compliance og vedligeholdelse af produktområde
Du bliver en del af et team, som har det samlede ansvar for Nykredits produkter til vores privat- og erhvervskunder, og du skal være med til at sikre, at vi altid er konkurrencedygtige og compliant på dette område herunder f.eks. lave løbende produktevalueringer, produkt- og vilkårsjusteringer og sikre, at forretningsgange, dokumenter og produktbeskrivelser m.v. altid er opdaterede og korrekte.

Derudover vil du opleve at skulle deltage i stort og småt, der vedrører dit produktområde, hvorfor dagene er meget omskiftelige. Dog er det gennemgående tema for dig, at du er med til at vedligeholde de løbende tilpasninger af Nykredits portefølje af bankprodukter og -koncepter.

Dit produktområde rammer bredt i Nykredit, og derfor får du berøring med rådgivere og interessenter på tværs af koncernen og arbejder løbende med koordineringen mod f.eks. Jura, Compliance og IT. Dine konkrete arbejdsopgaver dækker bredt inden for produkter, herunder især dagligbank- og boligområdet, hvor du bl.a. får ansvaret for:

  • implementering af ny lovgivning
  • løbende produktevalueringer
  • løbende produkt- og koncepttilpasninger, så vi sikrer compliance samtidig med et solidt kommercielt afsæt
  • gennemgang og tilpasning af tilhørende kontroller, dokumenter og processer
  • koordinering med first-line support samt at yde second-line support.

Hvem er du?
Du er en god kollega, som værdsætter samarbejde og sætter en ære i at bidrage med svar, løsninger og holdninger inden for dit produktområde. Du har erfaring med produktansvar fra tidligere eller har en god produktforståelse, ligesom du motiveres af at sikre en sikker drift og solid governance på dette område. I din opgaveløsning har du fokus på et robust set-up, hvilket f.eks. kan inkludere at automatisere, dokumentere eller digitalisere. Ved at være bindeleddet mellem forretningen og staben, sikrer du de rette beslutninger og prioriteringer, og du er derfor god til at holde fokus og sikre fremdrift.

Bliv en del af Produkter & Priser
Produkter & Priser består af ni fagligt dygtige specialister, og du bliver som seniorspecialist en del af produktteamet, hvor ansvaret for Nykredits produkter og koncepter er placeret. Fysisk sidder vi sammen med resten af Banking Forretningsudvikling i vores nye hovedsæde i Nordhavn.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør, Thomas Agathon på tlf. 31 51 01 01. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler