Nykredit

Nykredit,

København
03-12-2021

Seniorspecialist til Investments & Digital

Kontakt

Nykredit

Under Krystallen 1
1780
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2021
Udløber:
13-12-2021
Kviknummer:
LJA-83048948
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du have en central rolle i udviklingen af nye produkter, koncepter og kundevendte digitale løsninger på investerings- og formueområdet til Nykredits kunder? Så er du måske vores nye kollega i Investments og Digital.

 

Investments & Digital er en del af Nykredit Wealth Management. Vi har ansvaret for udviklingen af investeringsprodukter- og koncepter til kunderne i Retail, Private Banking, Asset Management og Partnerdistribution. Vi har endvidere ansvaret for den forretningsvendte udvikling i netbank/mobilbank samt samarbejder med digitale 3. parter på investerings- og formueområdet.

 

Dit kommende job

Som seniorspecialist i Investments & Digital får du et fagligt spændende job i en koncern, hvor vækst og udvikling er i fokus. Vi leder efter en person med høje ambitioner, som kan tage ansvar for udviklingen af stærke og værdiskabende produkter samt løsninger til kunderne. Du bliver en del af et team med erfarne og kompetente medarbejdere, der arbejder i et udviklingsorienteret miljø. Vores hverdag er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, stor kompleksitet i opgaverne samt en bred berøringsflade med mange forskellige interessenter i både Wealth Management og resten af Nykredit.

 

Du vil få en tværgående rolle, som involverer kontakt med hele vores værdikæde, f.eks. porteføljemanagere, investeringsrådgivere, forretningsunderstøttelse, rapportering samt jura og compliance. Udover at arbejde med forretningsudvikling på et strategisk og taktisk niveau, får du en vigtig rolle i at kende og forstå detaljerne og maskinrummet bag vores koncepter, produkter og processer.

 

Din personlige udvikling er i højsædet hos os, og vi arbejder løbende med videreudvikling af dine kompetencer. For medarbejdere som kan og vil, er der således mange muligheder i Nykredit.

 

Dine ansvarsområder

Som seniorspecialist i Investments & Digital kommer du til at deltage i større udviklingsinitiativer, ligesom at du også selvstændigt skal drive en række opgaver af forskellig karakter. Du vil fra første dag få et stort ansvar hos os og arbejde med en bred vifte af opgaver relateret til produkt- og konceptudvikling.

 

Rollen er alsidig og dine arbejdsopgaver vil variere meget, men kan eksempelvis omfatte:

  • udvikling og implementering af nye investeringsprodukter- og koncepter på tværs af koncernen i overensstemmelse med Nykredits strategi indenfor bæredygtighed og alternative investeringer

  • kompleks projektledelse hvor det gælder om at holde styr på samtlige detaljer og sikre, at alle stakeholders er informeret, samt at der er fornøden fremdrift i de forskellige projekter, hvor du sidder for bordenden

  • afsøgning af muligheder for at styrke den digitale kundeoplevelse på formue- og investeringsområdet i netbank/mobilbank og gennem samarbejde med 3.parter

  • udarbejdelse af konkurrentanalyser, prognoser for fremtidige kundebehov samt af andre dataanalyser såsom businesscases.

 

Din profil

Du har en økonomisk baggrund og har minimum 3 års erfaring fra den finansielle sektor, f.eks. bank, kapitalforvalter eller pensionsselskab.

 

Vi søger en person med følgende faglige kvalifikationer:

  • du har en relevant kandidatuddannelse (fx Cand. polit., Cand. oecon eller Cand. merc.)

  • du skal have en solid økonomisk forståelse og et godt kendskab til investeringsprodukter såsom aktier, obligationer, investeringsforeninger, alternative investeringsfonde (AIF) o.lign.

  • det er en fordel, hvis du tidligere har beskæftiget dig med investering og kapitalforvaltning, herunder Product Governance området. Det afgørende er dog, at du er nysgerrig og ambitiøs i forhold til at tilegne dig ny viden

  • du er velfunderet i office-pakken og har gode formidlingsevner både på skrift og i tale på dansk såvel som engelsk.

 

Vi lægger desuden vægt på, at:

  • du har en analytisk og struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og er ikke bange for at give dig i kast med at løse nye såvel som eksisterende opgaver på en ny måde

  • du trives med at arbejde i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften samt stramme deadlines.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af teamet i Investments & Digital, som består af 5 erfarne kollegaer med forskellig baggrund, der tilsammen dækker et bredt kompetencefelt indenfor produktudvikling og digitale løsninger. Fælles er, at alle værdsætter godt samarbejde, en uformel omgangstone og højt humør. Rent organisatorisk hører Investments & Digital til under den tværgående enhed Wealth Development, som har ansvaret for projektledelse, implementering, koncept- og produktudvikling samt tværgående forretningsunderstøttelse på investerings- og formueområdet. Vi har til huse Under Krystallen 1, 1780 København V.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Kristian Sieborg på 44 55 11 76 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89

 

Vi indkalder løbende til samtaler - så send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

13-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler