Nykredit,

København
07-05-2024

Seniorspecialist til implementering og modellering af markedsdata i Nykredit Wealth Management

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2024
Udløber:
24-05-2024
Kviknummer:
LJA-85472047
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for data og i særdeleshed markedsdata. Har du forståelse for statisk data, referencedata samt prisdata? Vil du være en del af et fagligt udviklende miljø som dagligt sætter standarderne for Nykredit-koncernens markedsdata?  Som en del af Market Data-teamet i Nykredit Wealth Development bliver din hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, stort ansvar og tæt samarbejde med mange dele af Nykredit.

Dit kommende job
I Market Data tilbyder vi et alsidigt og udviklende job. Et job hvor du hele tiden har fingeren på pulsen ift. hele koncernens markedsdata. Du vil som en del af teamet være med til at finde de mest optimale løsninger for levering af data til koncernen samt sikre kvalitet i den data, der leveres.

Vi går en spændende tid i møde med en kæmpe omlægning af hele Nykredits infrastruktur på markedsdata, et  projekt som kommer til at løbe over de næste 3 år. Som seniorspecialist kommer du til at spille en afgørende rolle i denne implementering.

Om jobbet og dine ansvarsområder
Du får en selvstændig stilling, hvor du i samarbejde med syv engagerede fuldtidskolleger samt tre engagerede studenter forventes at gøre din indflydelse gældende i det daglige arbejde. Ledelsesstilen støtter op om selvstændighed, medindflydelse og uddelegering. Der vil være en stor bredde i opgavernes art, og du vil få en høj grad af indflydelse på, hvordan de skal løses.

Hovedvægten ligger på de drifts- og udviklingsopgaver, som afdelingen varetager, herunder bl.a.:

  • Oprettelse og vedligeholdelse af stam- og prisdata til brug af SimCorp Dimension og Summit
  • Validering af kurser og rentekurver til hele Nykredit-koncernen
  • Dialog med stakeholders omkring ønsker og forståelse af dataleverance
  • Implementering af finansiel infrastruktur til hele koncernen med et fokus på skalerbare løsninger
  • Integrationer med data warehouses og decentrale systemer for at sikre strømlinede data-flows
  • Være med til at sikre effektive kontroller af vores Market data setup.

Som en del af markedsdata teamet bliver du en central medarbejder for koncernens øvrige afdelinger, og du skal kunne drive udvikling og løsninger på egen hånd. Du trives i et travlt miljø, hvor hverdagen er omskiftelig, men hvor der stadig er fokus på detaljerne.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant videregående uddannelse (f.eks. Cand. Merc FIN, -FIR, -MAT, Cand. Polit, DTU eller anden). Du har flere års erfaring inden for den finansielle sektor – og meget gerne tidligere erfaring fra en stilling i Market Data-området med særligt fokus på implementering af statisk data og prisdata.

Du motiveres af at lave de rigtige løsninger, tænke flows helt ud til modtageren, og at arbejde i et fagligt højt miljø. Du er omhyggelig, struktureret og analytisk. Du kan lide at have fingeren på pulsen, tage ansvar, har et godt overblik, og sætter en ære i at følge opgaverne til dørs. Miljøet er travlt, og du vil opleve, at tempoet er højt især omkring markedsåbninger – du skal derfor kunne lide at arbejde i en travl hverdag.

Kendskab til SimCorp Dimension vil være en fordel men ikke en nødvendighed. Erfaring med at kode SQL er nødvendigt. Du bliver en del af et dynamisk miljø, hvor struktur, prioritering, sparring, ansvarlighed og holdånd er altafgørende faktorer for at lykkedes.

Din nye arbejdsplads
Market data er forankret i Wealth Managements tværgående forretningsenhed, som rummer knap 150 specialister og studentermedhjælpere. Vi har en professionel tilgang, højt tempo og ønsker at servicere hele koncernen på den mest effektive måde. Kulturen bærer præg af viljen til at gøre en forskel og hele tiden arbejde for at forbedre teamets leverancer, samtidig med at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Jakob A. Fossum på tlf. 44 55 85 43. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi holder samtaler løbende.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler