Nykredit,

København
19-09-2022

Seniorspecialist til Alternativer i Wealth Development

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
19-09-2022
Udløber:
03-10-2022
Kviknummer:
LJA-84045872
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du drive Nykredits Alternative investeringer til nye højder inden for et områder med stort fokus, øget efterspørgsel og komplekse krav til værdiansættelseprocessen, så er du måske vores nye chef/seniorspecialist til teamet Alternatives i Wealth Development.

Opgaver og ansvar
Som chef/seniorspecialist i Alternatives får du en central rolle i at varetage den daglige håndtering af såvel interne som eksterne investeringer i alternative produkter, herunder håndtering af kapitalkald, distributioner og løbende værdiansættelse af mange forskellige illikvide aktivtyper. Dit fokus vil yderligere være på udvikling og løbende validering af cashflow, benchmark og værdiansættelsesmodeller til løbende værdireguleringer. 

Som chef/seniorspecialist i Alternatives bliver du bl.a. ansvarlig for: 

  • validering og modellering af benchmark og værdiansættelsesmodeller
  • løbende analyse af illikvide investeringer samt back-test
  • udarbejdelse af materiale til risiko og værdiansættelseskomite
  • styrkelse og optimering af de operationelle setup.

Skarp økonom med finansiel forståelse
Du har en relevant videregående økonomisk eller finansiel uddannelse på kandidatniveau fx cand.merc, cand.polit, cand.oecon, cand.fir og har erfaring fra en lignende stilling eller måske revisionserfaring, hvor regnskabsmæssig behandling  og værdiansættelse af instrumenter har været en del af din dagligdag. Du er analytisk, har øje for detaljen og skaber hurtigt et godt overblik. Du har fremragende IT skills og kan avende flere kodesprog herunder VBA, SQL og Pythonprogrammering og kendskab til SimCorp Dimension er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Udadvendt teamplayer
Du er proaktiv og kommer gerne med nye initiativer der udfordrer status quo. Du er udadvendt og vil indgå i et team som er afhængig af tæt samarbejde for at nå vores fælles mål. Din succes hviler med andre ord i høj grad af din evne til at skabe succes for vores afdeling. Du er kvalitetsbevidst og struktureret og trives i et hektisk miljø.

Din nye arbejdsplads
Vi er et team bestående af fire fagligt dygtige specialister og en student, der alle lægger stor vægt på holdånd samt en direkte og uformel omgangstone. Vi stræber mod at automatisere og forny vores processer samt videreudvikle vores platform for alternative investeringer. Alternativer er en del af Wealth Development (WD), som ligger i Wealth Management. WD består af ca. 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, hvor sparring og samarbejde er en del af dagligdagen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars Aasand på tlf. 20 97 57 79 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på tlf. 44 55 18 69.

Vi indkalder løbende til samtale.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler