Totalkredit,

København
12-09-2023

Seniorprojektkonsulent til Drift & Support i Totalkredit

Kontakt

Totalkredit

Praktisk information
Oprettet:
12-09-2023
Udløber:
30-09-2023
Kviknummer:
LJA-85076271
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at udvikle og vedligeholde digitale løsninger? Som seniorprojektkonsulent i Drift & Support skal du være med til at understøtte den digitale forretningsudvikling i Totalkredit. Du vil få mulighed for at udvikle og vedligeholde digitale løsninger til pengeinstitutterne i Totalkredit-samarbejdet. Og så vil du blive en del af en arbejdsplads med et stærkt sammenhold samt et tillidsbaseret miljø præget af energi, virkelyst og holdånd.

Bliv en del af teamet
I Drift & Support bliver du en del af et team, der er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde Totalkredits digitale løsninger løsninger der skal styrke Totalkredit og de mere end 40 samarbejdende pengeinstitutters konkurrencekraft. Sammen med dine kolleger, skal du blandt andet være med til at sikre en stabil daglig drift og et højt serviceniveau i vores supportfunktion, definere forretningskrav bl.a. i samarbejde med datacentraler og pengeinstitutter samt udføre forretningstest af digitale løsninger.

Drift & Support består af otte engagerede kolleger, der hver dag arbejder for at gøre en forskel for kunderne og rådgiverne i pengeinstitutterne. Afdelingen har en stor samarbejdsflade både internt og eksternt da de fleste opgaver løses på tværs af Nykredit-koncernen og sammen med datacentraler og pengeinstitutter i Totalkredit-samarbejdet. Vi søger derfor en holdspiller, der ønsker at yde en ekstra indsats for kunden, samarbejdet og Totalkredit.

Vi søger dig som
Har erfaring med at sammentænke forretning og it. Det er en fordel, hvis du har erfaring med forretningssupport, forvaltning og forretningstest af digitale løsninger.

Derudover skal du:

  • være med til at sikre en stabil og ensartet drift- og support på tværs af alle Totalkredits digitale løsninger 
  • være i stand til at sætte dig ind i forretningsmæssige behov, teste løsninger og følge opgaver til dørs
  • evne at gennemskue komplekse problemstillinger og analysere mulige årsager til driftsudfordringer
  • være servicemindet og have kunden i fokus - i tæt samspil med forretning og it-udviklere
  • have stærke samarbejdsevner og kunne lide at arbejde i højt tempo
  • være komfortabel med kommunikation på engelsk - både skrift og tale
  • være udadvendt, positiv og handlekraftig af natur.

Lyder det som noget for dig?
Er du klar til at skrive historie i realkreditsektoren? Så send os endelig din ansøgning samt dit CV. Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte  funktionschef, Louise Raahauge på tlf. 44 55 54 77 eller seniorrekrutteringspartner, Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler