Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
23-11-2021

Seniorprivatrådgiver til International

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-11-2021
Udløber:
10-12-2021
Kviknummer:
LJA-82990384
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Har du lyst til at arbejde på tværs af kulturer og rådgive privatkunder og ejerleder om køb af bolig i Spanien og Frankrig? Vil du være en del af et anderledes center i Nykredit med et unikt produkt? Og har du en struktureret profil, der kan samarbejde bredt med kollegaer og samarbejdspartnere?

 

Du er klar på en fleksibel rolle i et internationalt miljø

Du bliver en del af enheden International Backoffice i Nykredit International, hvor vi bl.a. håndterer alle henvendelser fra samarbejdende pengeinstitutter via Totalkreditsamarbejdet. Du vil derfor skulle behandle sager formidlet fra pengeinstitutter, lave kreditindstillinger og hjælpe med forskellige vigtige opgaver relateret til restanceopfølgning og kreditbehandling.

 

Endvidere understøtter vi de opsøgende indsatser på vores kontorer i Spanien, Frankrig og København, hvor hovedfunktionen er at skabe nye helkunder til Nykredit igennem vores tilbud om finansiering af den udenlandske bolig. Derfor får du også et tæt samarbejde med dine kolleger i udlandet og dine primære opgaver bliver at tage over på kundebetjeningen, rådgive kunderne, være bindeled til udenlandske valuarer og advokater i udlandet.

 

Dette stiller krav om struktur, effektiv sagsbehandling og en evne til at have mange bolde i luften.

 

Finansielt uddannet med lyst til at lære nyt

Vi forestiller os, at du i dag sidder som seniorprivatrådgiver. Du har allerede erfaring med - eller lyst til - at arbejde med betjening og rådgivning af privatkunder over grænser. Du kommunikerer klart og tydeligt i rådgivningsfasen og du har en god kreditmæssig indstilling og erfaring. Du skal ikke være bange for at begå dig på engelsk. 

 

Ansvarsbevidst relationsskaber

Du arbejder selvstændigt, er initiativrig, effektiv og ansvarsbevidst i din tilgang til opgaver. Du er en positiv person, der ser muligheder og kommer med ideer og du tilegner dig hurtigt ny viden. Desuden trives du med mange bolde i luften og er frisk på rollen som knudepunkt og koordinator for mange sager. 

 

Du er samtidig teamorienteret og er god til at skabe relationer. Det er vigtigt, at du har lyst til at samarbejde, da du får en bred kontaktflade både internt i afdelingen og til eksterne partnere.

 

Din nye arbejdsplads

Nykredit International har i dag 24 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i København, Marbella, og Cannes samt op Mallorca. Vi betjener danske privatkunder, der har en udenlandsk bopæl eller køber bolig i Spanien eller Frankrig. Vi brænder efter at skabe gode resultater og udvikle Nykredits internationale privatkundeforretning. Vi lægger vægt på at være et godt sted og arbejder med en uhøjtidelig omgangstone og stor tiltro til den enkelte.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte underdirektør Charlotte Kaae Brund på 44 55 15 20, teamchef Christian Bruun Lumborg på 44 55 27 34 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

10-12-2021


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler