Nykredit

Nykredit,

Svendborg
08-12-2021

Seniorprivatrådgiver til Center Svendborg

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
08-12-2021
Udløber:
09-01-2022
Kviknummer:
LJA-83069750
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Svendborg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

 

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og i dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes, er naturligt at bidrage med. Derudover har vi taget et yderligere skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

 

Som seniorprivatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

                                 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

Din profil

Du har en finansiel uddannelse og nogle års erfaring med rådgivning af privatkunder. Du brænder for kundedialog og helhedsrådgivning, hvor bolig ofte indgår som en del af din rådgivning. Desuden er du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv.                        

 

Din nye arbejdsplads

I Center Svendborg kommer du til at arbejde i vores lokaler centralt i Svendborg, hvor du bliver en del af et rådgivningscenter med ti kolleger. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og vi håber og forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Vi hjælper dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

                              

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Anne Dorthe Rasmussen på 44 55 34 90 eller seniorrekrutteringspartner Christian L Henningsen på 44 55 18 43.

 

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Svendborg

 

Ansøgningsfrist

09-01-2022


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler