Nykredit

Nykredit,

Lyngby-Taarbæk
02-12-2021

Seniorprivatrådgiver til Center Lyngby

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
02-12-2021
Udløber:
16-12-2021
Kviknummer:
LJA-83044229
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen komplekse kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som seniorprivatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Desuden gør din faglige erfaring, at du er i stand til at identificere muligheder og løsninger, der er ud over det sædvanlige særligt i forbindelse med de større og mere komplekse kundeforhold.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • pleje og udbygge din egen attraktive kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

Din erfaring

Du er uddannet finansøkonom eller har en HD i finansiel rådgivning. Du trækker på en tung erfaring inden for rådgivning af privatkunder, hvilket betyder, at du er i stand til at agere kompetencemæssig spydspids inden for pension, investering og formuerådgivning. Med din erfaring følger ansvar, og vi forventer derfor, at det falder dig naturligt at gå forrest i dit team. Samtidig er du ambitiøs, og du formår at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager endnu et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Velkommen til Center Lyngby

Vores afdeling er kendetegnet ved højt humør og en uformel omgangstone blandet med professionalisme og tempo. Vi tror på, at positivitet er vejen frem, og at dagen er bedre i godt selskab. I Center Lyngby betjener vi både erhvervs-, privat- og Privat Banking-kunder. Vi er i alt 40 kolleger, som hver især besidder et højt fagligt niveau. Vi har specialister inden for bl.a. cash management, risk management, leasing, formuerådgivning, investeringsrådgivning, forsikring og mere til. Det er et miljø med mulighed for udvikling og sparring - og så er der højt til loftet.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Christian Goth, 24780626, eller seniorrekrutterinspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Lyngby

 

Ansøgningsfrist

16-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler