Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

Køge
25-11-2021

Seniorprivatrådgiver til Center Køge

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
09-12-2021
Kviknummer:
LJA-83005890
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Vil du gøre drømme til virkelighed og være med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om? Som seniorprivatrådgiver får du din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som rådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem, de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer til dem

  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme

  • skabe et godt samarbejde med vores mæglere. 

Din erfaring
Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne og din evne til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

Din nye arbejdsplads

På Center Køge får du ni dygtige kolleger. Der er godt humør, et højt aktivitetsniveau, og vi tror på, at tilfredse kunder skaber gode resultater. Du får mulighed for at arbejde med alle typer af (hel)kunder, deltage i vores tætte mæglerrelationer med Estate og Nybolig samt dyrke samarbejdet med vores specialister. Vi har en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på et positivt samarbejde.

Du er åben, engageret og proaktiv. Du bringer dig selv og dine kompetencer i spil sammen med dine kolleger og over for kunderne, så du er med til at sikre en høj kundetilfredshed og stor arbejdsglæde. Din udvikling og ønsker til fremtiden bliver lyttet til og respekteret. Du kan forvente støtte og opbakning i teamet, til den rejse, du ønsker, skal være din karrierevej i Nykredit.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Karen Engell på 29 72 25 96 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen på 44 55 18 62.

Om Nykredit
I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.


By

Køge
Ansøgningsfrist

09-12-2021

 


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler