Nykredit

Nykredit,

Herlev
30-11-2021

Seniorprivatrådgiver til Center Herlev

Kontakt

Nykredit

Hovedgaden 55A
2970
Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-11-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83031265
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trives du med at skabe relationer til kolleger, samarbejdspartner og kunder? Og vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du hos os muligheden for at udvikle din og Center Herlevs kundeportefølje, samtidig med du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Som seniorprivatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Kundens ønsker og behov er i centrum for den rådgivning, du giver, og du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder.

Du trives med at skabe tætte kunderelationer og aktivt opsøge nye kunder, samtidig med at du motiveres af at pleje din allerede eksisterende, attraktive kundeportefølje. Du opsøger og identificerer proaktivt dine kunders individuelle behov og gennem kvalificeret dialog evner du at sammensætte præcis den løsning, der passer dem nu og fremover. Ved løbende at følge op på kundernes ønsker og drømme, er du altid på forkant i din rådgivning.

Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Samtidig håber vi, at du med din erfaring, vidensdeling og sparring kan være med til at udvikle hele Center Herlev. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter. Du er ambitiøs og lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv.

Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

Center Herlev

I Center Herlev bliver du en del af et center med 17 rådgivere, to ledere og to trainees.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Jørgen Petersen, 20 10 09 73, eller privatkundechef Anette Møller-Eriksen, 40 94 44 46.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler