Nykredit

Nykredit,

København
19-05-2022

Seniorprivatrådgiver - ejerleder til Center København

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
19-05-2022
Udløber:
07-06-2022
Kviknummer:
LJA-83629813
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du klar til at videreudvikle dit talent, og ønsker du at være en del af Nykredits ambitiøse vækststrategi? Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Er du en erfaren privatrådgiver med lyst og mod på at rådgive mindre ejerlederkunder i samarbejde med kolleger fra erhverv? Så er jobbet som seniorprivatrådgiver - ejerleder måske noget for dig.

 

Dit kommende job

Som seniorprivatrådgiver - ejerleder får du mulighed for at arbejde selvstændigt med kundeporteføljer, hvor kunden er både privat- og erhvervskunde i Nykredit. Du udvikler gennem helhedsrådgivning den samlede forretning på bestående kunder i porteføljen, og med stærke akkvisitive evner identificerer du potentiale og mulige nye kunder. Kundetilfredshed, proaktivitet, tilgængelighed og fleksibilitet er væsentlige fokusområder, når du møder kunden. Det er centralt at lytte til og forstå kunden, komme med relevante løsninger og skabe forudsigelighed i samarbejdet mellem kunden og Nykredit.

 

For de boligkunder, der også ejer en mindre erhvervsvirksomhed, er du som seniorprivatrådgiver ejerleder kundeansvarlig for hele kundeforholdet på tværs af privat og erhverv. Erhvervsdelen betjenes i samarbejde med en erhvervsrådgiver i Direkte Kunderådgivning Erhverv. Det er ikke en forudsætning, at du allerede har arbejde med selvstændige erhvervsdrivende tidligere, men du skal have lyst til at udvikle dig inden for området.

 

Bring dine kompetencer i spil

Nykredit er til for kunderne. Det betyder, at du som seniorprivatrådgiver - ejerleder i Center København formår at lytte til kundernes behov, ønsker og drømme og samtidig identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for det kan være alt fra boliglån til daglig økonomi, forsikring, pension og formue.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • identificere dine kunders individuelle behov
  • yde kvalificeret kunderådgivning
  • håndtere din egen kundeportefølje opbygge varige relationer til mindre erhvervsdrivende, der sikrer, at du er på forkant med kundens økonomiske liv.


Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Din succes findes i din tilgang til dine kunder og din interesse for andre mennesker og deres liv. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation til den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

 

Bliv en del af vores center

I Center København får du i alt 25 kolleger herunder seks i privatafdelingen. Vi betjener både privat- og erhvervskunder samt selvstændige kunder inden for den primære sundhedssektor fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde på tværs af hele afdelingen og Nykredit. Vi bruger vores forskellige styrker til at udvikle hele Center Kalvebod, samtidig med at vi prioriterer vores gode holdånd og altid gode humør. Et af centrets store styrker er sammenholdet og evnen til at løfte i flok.

 

Centret er fysisk placeret sammen med en række andre Nykredit enheder på Kalvebod Brygge: Private Banking København, Storkunder København og regionsledelsen. I det daglige refererer du til privatkundechefen.

 

Din udvikling er vores investering

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der kan, vil og gør. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Vi vil investere i dig, så vi sammen kan gøre en forskel for vores kunder.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Dennis Stokkebro 23 35 31 83 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

07-06-2022

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler