Nykredit,

Horsens
07-05-2024

Seniorprivatrådgiver - Ejerleder til Center Horsens

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
07-05-2024
Udløber:
24-05-2024
Kviknummer:
LJA-85472050
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du klar til at videreudvikle dit talent, og ønsker du at være en del af Nykredits ambitiøse vækststrategi? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Er du privatrådgiver med interesse i også at rådgive vores selvstændige kunder i samarbejde med kollegaer fra erhverv? Så er jobbet som Seniorprivatrådgiver – Ejerleder noget for dig.

Som Seniorprivatrådgiver - Ejerleder får du mulighed for at arbejde selvstændigt med egen kundeportefølje, hvor en del af porteføljen er kunder som er selvstændige / virksomhedsejere og er både privat- og erhvervskunde i Nykredit.

Dit kommende job
Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes er naturligt at bidrage med.

Som Seniorprivatrådgiver - Ejerleder skal du gøre alt for at give vores eksisterende og nye kunder den bedste rådgivning og kundeoplevelse, bl.a. i samarbejde med vores forskellige erhvervs enheder.

Det er ikke en forudsætning, at du allerede har arbejdet med selvstændige erhvervsdrivende tidligere, men du skal have motivationen til at udvikle dig inden for området.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe finansiel tryghed for kunderne gennem professionel rådgivning inden for bank-, formue- og realkreditområdet
  • udbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte en løsning, ud fra hele vores produktudbud
  • være initiativrig og opsøgende overfor nye samt eksisterende kunder.

Er det dig, vi leder efter?
Du er uddannet rådgiver og motiveres af kundekontakt og rådgivning. Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne og din evne til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine solide kommunikative færdigheder formår du at skabe tætte og langvarige relationer. Du er samtidig en aktiv holdspiller og bidrager til teamets og centrets målopfyldelse.

Din nye arbejdsplads
Center Horsens består af 18 dygtige og meget engagerede kolleger, som er organiseret i et erhvervs- og privatteam. Du vil opleve et professionelt og ambitiøst miljø, hvor vi vægter højt, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi mener, at det er forudsætningen for en høj medarbejdertilfredshed og deraf at kunne nå vores ambitiøse mål. Vi kan bidrage med en arbejdskultur med højt til loftet, humor, inddragende arbejdsopgaver og et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer og sætter stor pris på en sjov og indholdsrig hverdag.

Du vil blive udviklet med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med dygtige kolleger og specialister. Din egen udvikling er i fokus i form af vores medarbejderløfte, hvor vi i Nykredit prioriterer udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan! Vi ønsker at hjælpe dig med udviklingen frem mod den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte privatkundechef Helle Foged på tlf. 20 47 27 20. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på nytjob@nykredit.dk.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler