Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

Kolding
25-11-2021

Seniorlandbrugsrådgiver til Landbrugscenter Syddanmark

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
05-01-2022
Kviknummer:
LJA-83006238
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Er du fagligt stærk, og kan du gennem strategisk dialog med landbrugskunder skabe forretning og kundetilfredshed og vil du være en del af en ambitiøs finansiel virksomhed, der har store ambitioner inden for landbrug?

 

Dit kommende job

Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at udvikle, skabe vækst samt opnå optimal lønsomhed i din kundeportefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • lave finansielle løsninger til landbrugsvirksomheder

  • optimere potentialet hos dine eksisterende kunder

  • identificere potentielle kunder og gøre dem til nye kunder

  • gennemføre konsekvent og vedholdende opfølgning.

 

Din portefølje af landbrugskunder sammensættes ud fra dine kompetencer. Din løbende porteføljestyring sikrer, at dine faglige kompetencer hele tiden udfordres og udvikles til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

 

Din erfaring

Du har erfaring som rådgiver og gerne kendskab til landbrug, men det vigtigste er dog, at du har indsigt i bank og realkredit. Du er en dygtig igangsætter, og gennem din karriere har du opnået erfaring med at styre kundeforløb fra A-Z; fra første møde over kortlægning af kundens behov og udarbejdelse af løsningsforslag, til forhandling og lukning af aftalen.

 

Du ved derfor, at forskellen mellem succes og fiasko ligger i din evne til at identificere behov og skabe relevante løsninger, samtidig med at du udvikler en tillidsbaseret relation til den enkelte kunde. Enkel og forståelig formidling af kompliceret indhold er helt naturligt for dig, hvilket er en evne, du også anvender i dit netværk.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en meget kompetent landbrugsgruppe på 14 personer - nogen med tung erfaring inden for landbrugsfinansiering, nogen med mindre. Vi har forskellige uddannelser og vidt forskellige interesser, men fælles for os er, at vi brænder for at give vores kunder kompetente finansielle løsninger. Kort sagt at være bedst til kunder.

 

Vi holder til på Buen 9, 6000 Kolding sammen med vores cirka 70 andre Nykredit kollegaer.  

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte landbrugsdirektør Lars Holm på 23 67 49 91, viceregionsdirektør Torben Rafn på 20 96 03 17 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på 44 55 18 43.

 

Vi afholder løbende samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Kolding

 

Ansøgningsfrist

05-01-2022


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Jyske Bank
Fredericia¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler