Nykredit

Nykredit,

Lyngby-Taarbæk
30-11-2021

Seniorerhvervsrådgiver til Center Lyngby

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
30-11-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83031448
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nykredit gør drømme til virkelighed, og vores ambition er at være de bedste på vores felt. Har du det på samme måde? Vi søger en rådgiver med lysten og evnen til at give vores erhvervskunder den økonomi, de skal bruge for at nå længere i deres forretningseventyr. Som rådgiver vil du få din egen portefølje af virksomheder, som du vil følge og hjælpe videre og bredere.

 

Sammen skaber vi resultater

Hos Nykredit er det kunden der er i centrum. Det vil være din fornemste opgave at give kunden den absolut bedste rådgivning. Sammen har vi et fælles mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje og vækst i kundernes virksomhed.

 

Du vil blive en del af et fællesskab af kolleger, hvis specialiserede kompetencer vil give dig den bedste præmis for dine kundemøder. Det er ved hjælp af det samarbejde, at vi skaber resultater - både for kunden, for dig og for Nykredit.

 

Din hverdag hos Nykredit

Du kommer til at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • sammensætte dit eget hold af specialister og i fællesskab møde kunden

  • identificere dine kunders individuelle behov og

  • sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle og forstærke eksisterende kundeforhold

  • møde og opbygge nye kundeforhold via netværk og canvas

  • være to skridt foran og følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

 

Er det dig vi leder efter?

Du er finansielt uddannet og har erfaret, at man kommer længst med forståelse for forretning, god energi og ved at kende menneskelige relationer. Du er handlekraftig og kan arbejde selvstændigt, da du forstår at prioritere og se løsninger, hvor andre ser forhindringer. Men du sætter også pris på samarbejde, og du ved at et godt netværk er alfa omega du trives i sociale sammenhænge, hvor relationer skabes og døre åbnes. Kort sagt, ved du, hvad der skal til. Du har viljen, og du har lysten.

 

Velkommen til Center Lyngby

Vores afdeling er kendetegnet ved højt humør og en uformel omgangstone blandet med professionalisme og tempo. Vi tror på, at positivitet er vejen frem, og at dagen er bedre i godt selskab.

 

I Lyngby betjener vi både erhvervskunder, privatkunder og Privat Banking-kunder. Vi er i alt 40 kolleger, som hver især besidder et højt fagligt niveau. Vi har specialister inden for bl.a. cash management, risk management, leasing, formuerådgivning, investeringsrådgivning, forsikring og mere til. Det er et miljø med mulighed for udvikling, sparring og med højt til loftet.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte erhvervskundechef Jesper Berg Christensen, 21 83 53 76, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Lyngby

 

Ansøgningsfrist

14-12-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler