Nykredit

Nykredit,

København
30-11-2021

Seniorerhvervsrådgiver til Center København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
30-11-2021
Udløber:
14-12-2021
Kviknummer:
LJA-83031447
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi? I Center København får du din egen kundeportefølje af små og mellemstore virksomheder, der allerede anvender Nykredit Erhvervsbank.

 

Dit kommende job

I Nykredit vil vi være bedst til kunder, og som erhvervsrådgiver er det derfor din væsentligste opgave at skabe unikke kundeoplevelser. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige kundeteam, så du og vores specialister møder kunderne med den bedst mulige rådgivning til gavn for både kunden og Nykredit. Potentialet er stort og ambitionerne høje.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder med særligt fokus på salg og kundetilfredshed

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden

  • udvikle eksisterende kundeforhold og tiltrække nye kunder

  • involvere dig i erhvervslivet og skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

 

Din erfaring

Du er en erhvervsrådgiver med flere års praktisk erfaring. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig værdsætter du samarbejde og netværk, da det er afgørende for at skabe succes.

 

Desuden trives du i at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og kundernes andre partnere som eksempelvis advokater og revisorer. Gennem helheldsrådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder. Du tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Bliv en del af vores center

I Center København får du i alt 25 kolleger herunder 17 i erhvervsafdelingen. Vi betjener både privat- og erhvervskunder samt selvstændige kunder inden for den primære sundhedssektor fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde på tværs af hele afdelingen og Nykredit. Vi bruger vores forskellige styrker til at udvikle hele Center København, samtidig med at vi prioriterer vores gode holdånd og altid gode humør. Et af centrets store styrker er sammenholdet og evnen til at løfte i flok.

 

Centret er fysisk placeret sammen med en række andre Nykredit enheder på Kalvebod Brygge; Private Banking København, Storkunder København og regionsledelsen. I det daglige refererer du til erhvervskundechefen/centerdirektøren.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Dennis Salling Stokkebro på 23 35 31 83, erhvervskundechef Simon Hammer på 44 55 65 30 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

14-12-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler